Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Slovan Liberec 0-2. Au ratat din nou grupele europene

FCSB – Slovan Liberec 0-2. Au ratat din nou grupele europene

fcsb, slovan, Europa League,

FCSB a fost a pierdut 0-2 meciul cu Slovan Liberec în turul trei preliminar al Europa League și părăsește cupele europene. Este pentru al treilea an la rând când echipa lui Gigi Becali nu prinde grupele.

Era greu de crezut că FCSB se putea califica mai departe, cu o echipă improvizată în ultimul moment. 15 fotbaliști nu au putut juca fiind infectați cu coronavirus. Chiar și așa au făcut ce au putut. Au reușit să o țină ceva vreme pe Slovan departe de poartă. După 20 de minute, românii au mai primit o lovitură. Au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Ștefan Cană. Cătălin Straton a fost la post și și-a salvat echipa de mai multe ori în prima repriză. FCSB nu a mai rezistat în a doua repriză și a încasat două goluri. Helal și Rabusic și-au dus echipa mai departe în Europa League.

Reacția lui Mihai Stoica

După ce FCSB a fost eliminată din Europa League, directorul sportiv al echipei a reacționat pe pagina sa de facebook.

”Văd că au început să testeze antisteliștii. Poate un om normal care înțelege ceva din fotbal să ne ironizeze? A fost fault la Perianu, poate n-a căzut natural, dar se putea da penalty. S-a dat galben pentru simulare. A fost fault la Șut, penalty clar. A fost fault la Cană în prima fază, apoi faultul copilului, care jucase perfect, și eliminare. Țineți minte data de 24 septembrie 2020. Va apărea în certificatul de naștere ale unei alte generații care va face istorie!”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Cătălin Straton lăudat de cehi

Jurnaliștii din Cehia l-au remarcat la Giurgiu pe portarul celor de la FCSB, Cătălin Straton. Aceștia l-au numit omul meciului.

„Echipa gazdă a rezistat eroic prin Straton, dar, după o oră de joc a fost învins de o minge trimisă cu capul de Jusuf, la care nu a reacționat… Echipa deținută de omul de afaceri Gigi Becali a avut de suferit înaintea meciului cu Liberec. Cu puțin timp înainte de partidă s-a aflat că jucătorul cheie Dennis Man a fost depistat pozitiv”, au scris jurnaliștii de la idnes.cz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: