Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Femeia gravidă a ajuns la spital imediat ce i s-a rupt apa, medicii i-au făcut cezariană, însă ce a urmat întrece orice imaginație: „Nu mi-au putut găsi copilul”

Femeia gravidă a ajuns la spital imediat ce i s-a rupt apa, medicii i-au făcut cezariană, însă ce a urmat întrece orice imaginație: „Nu mi-au putut găsi copilul”

GALERIE FOTO (3)

Un cuplu a avut parte de o experiență uluitoare la nașterea celui de-al patrulea copil! Femeii i s-a rupt apa, așa că soțul a dus-o de urgență la spital pentru a naște. Însă ce a urmat întrece orice imaginație, chiar și medicii s-au crucit!

După trei nașteri relativ mai complicate, femeia gravidă știa că al patrulea copil urma să vină pe lume într-un mod cu totul diferit! Însă nu se aștepta nicio clipă să aibă parte de șocul vieții ei.

Femeia gravidă la spital, medicii șocați după ce i-au făcut cezariană: „Nu mi-au putut găsi copilul”

Amber si Daniel se aflau în al nouălea cer după ce urmau să devină părinți pentru a patra oară! Însă puțin înainte de termen, în luna a opta, lui Amber i s-a rupt apa, iar soțul a dus-o de urgență la spital. Cuplul din Marea Britanie urma să aibă parte de o naștere cu totul uluitoare.

Ajunsă pe mâna medicilor, lucrurile nu au decurs într-un mod obișnuit, așa că medicii au decis să îi facă operație de cezariană lui Amber.

Ce a urmat după ce i-au făcut cezariană, a întrecut orice așteptare și orice imaginație! Chiar și medicii s-au crucit după ce au tăiat-o pe femeie, iar bebelușul nu era acolo!

Bebeluș de negăsit, imediat după operația de cezariană

„Am sperat până în ultima clipă la o naștere natural, ca și celelalte ale mele, dar medicii mi-au spus că nu au de ales, pentru că bebelușul nu venea singur și era deja prea periculos să continuăm așa”, a mărturisit tânăra mămică.

Toată întâmplarea a fost atât de incredibilă, încât Amber s-a gândit că poate medicamentele administrate au făcut-o să aibă halucinații și să nu mai înțeleagă lucrurile așa limpede.

„Nu mi-au putut găsi copilul”, și-a dat seama mai apoi tânăra mămică, uluită de cele întâmplate.

Pare incredibil, dar într-un final doctorii au reușit să găsească bebelușul. Spre surprinderea tuturor, acesta alesese să se nască pe cale naturală. Însă unde era micuțul în tot acest timp în care toată lumea era agitate pentru că nu-l găsea?

„Am văzut reacția nedumerită a lui Daniel când nu era copil acolo. A fost oribil, mă așteptam să primesc copilul, în schimb am văzut panica de pe fețele medicilor. Nu numai că am fost tăiată în mod inutil, dar bietul bebeluș era singur sub o cearșaf!”, a mărturisit tânăra, care acum povestește râzând clipele de coșmar de la cea de-a patra naștere.

În cele din urmă, bebelușul a ajuns în brațele mamei și lângă tatăl său, acolo unde chiar se afla în deplină siguranță!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini