Redactia.ro
Home » Știri » Femeie din Târgu Mureș, terorizată de vecini. Mesajul inedit primit de gălăgioși

Femeie din Târgu Mureș, terorizată de vecini. Mesajul inedit primit de gălăgioși

Femeie din Târgu Mureș, terorizată de vecini

Incredibil! O femeie din Târgu Mureș a stârnit hohote de râs în mediul online, după ce a compus o poezie pentru vecinii săi gălăgioși de la etajul patru al blocului. Aceasta a postat poezia pe un grup de Facebook “Ești din Târgu Mureș dacă”, iar membrii acestui grup nu s-au putut abține să nu o distribuie.

Femeie din Târgu Mureș, terorizată de vecini. Mesajul inedit primit de gălăgioși

O femeie din Târgu Mureș, sătulă e zgomotele făcute de vecinii săi de la etajul patru al blocului în care locuiește, a decis să le scrie o poezie. Ulterior, aceasta a postat poezia pe un grup de Facebook, unde a stârnit inevitabil hohote de râs. Unul dintre membrii grupului nu s-a putut abțina și a distribuit mesajul. În scurt timp, poezia a devenit virală în mediul online.

Poezie haioasă pentru vecini

Se pare că femeia, a evitat un posibil scandal și a decis să nu le bată la ușă vecinilor. Astfel, a făcut o poezie pe care a făcut-o publică. Se putea ceva mai simplu? Ei bine, rămâne de văzut dacă destinatarii au văzut versurile de mai jos.

Bună dimineața!
Nu știu cine sunteți, dar am un mesaj pentru voi, tinerii care stați la nr. 28, etajul 4, încă treji la ora 3:00 AM. Sper să vă simțiti:
Sincer, chiar nu știu ce faceți!
Nici nu mă interesează.
De aceea, eu vă rog:
Nu mă țineți noaptea trează!
Vorbiți, râdeți mai încet,
După ora 23;
Cu volum fără regret
Cât nu dorm eu și ai mei!
Ușile n-or suspina,
Mai încet de le trântiți;
Nici parchetul n-ar ofta
Dacă nu mai tropăiți!
Nu vreau să dați de belea
Dar, de nu vă schimbați stilul,
Dimineață veți avea
Pe la 8, pachet, copilul!
Vă mulțumesc pentru înțelegere! Sper să ajungă unde trebuie!”, a scris aceasta pe Facebook. Aceste rânduri de poezie a făcut multă lume să râdă, fiind distribuită într-un timp foarte scurt de zeci de internauți.

Loading...