Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Angelinei Jolie nu mai vrea să fie băiat. A oprit tratamentul cu hormoni. Cum arată acum?

Fiica Angelinei Jolie nu mai vrea să fie băiat. A oprit tratamentul cu hormoni. Cum arată acum?

GALERIE FOTO (4) Fiica Angelinei Jolie nu mai vrea să fie băiat. A oprit tratamentul cu hormoni. Cum arată acum?

Fiica biologică a celebrului cuplu format din Angelina Jolie și Brad Pitt a luat în sfârșit o decizie. Se pare că aceasta vrea să rămână fată și a început deja să arate ca una. 

Fiica Angelinei Jolie nu mai vrea să fie băiat

Shiloh Jolie-Pitt, acum în vârstă de 14 ani, a dus o luptă interioră cu privire la orietantarea ei sexuală. Dacă până acum susținea că este un băiat într-un corp de fată, și se comporta ca atare, îmbrăcându-se în haine largi, cu părul tuns masculin, acum iată că decis exact ce e, transformându-se în adolescenta pe care o știau toți.

De curând, Angelina Jolie a ieșit la cumpărături cu fiica ei Zahara, în vârstă de 16 ani și cu Shiloh, iar din fotografii se poate observa cum fiica biologică a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie este mai feminină ca niciodată, scrie The Sun.

Fiica Angelinei Jolie nu mai vrea să fie băiat. A oprit tratamentul cu hormoni. Cum arată acum?

Fiica Angelinei Jolie nu mai vrea să fie băiat! Shiloh, care în trecut prefera să i se spună John, arăta acum exact ca o tânără adolescentă cu poftă de viață. Părul ei blond, odinioară scurt, era prins într-un coc neglijent, în loc de blugii largi, care îi acopereau formele, a purtat o pereche de jeans scurți, care îi lăsau picioarele lungi, ca de model, la vedere, dar și o pereche de neignorat de cercei, semn că Shilon a abandonat odată pentru totdeauna gândurile despre schimbarea sexualității.

Fiica Angelinei Jolie nu mai vrea să fie băiat. A oprit tratamentul cu hormoni. Cum arată acum?

Deși au existat zvonuri cum că Shilon a început deja tratamentul cu hormoni pentru schimbarea de sex, iată că acestea au fost nefondate, dovadă fiind felul cum arată acum fiica celor doi actori.

Între Angelina Jolie și Brad Pitt încă există tensiuni

Angelina Jolie încă se luptă cu fostul ei soț, Brad Pitt pentru custodia celor șase copii pe care îi au împreună. Cei doi actori s-au despărțit în 2016, iar orgoliile puternice i-au făcut să ducă o luptă sângeroasă pentru a avea de partea lor singurele lucruri importante din urma căsătoriei: copiii.

Potrivit The Sun, o sursă din anturajul actorilor a declarat că fostul cuplu a avut intenția să-și petreacă sărbătorile ca o familie mare și unită, însă planurile au fost schimbate rapid. Sursa susține că ”ego-urile actorilor” sunt cele responsabile de drama nesfârșită pe care o îndură.

Fiica Angelinei Jolie nu mai vrea să fie băiat. A oprit tratamentul cu hormoni. Cum arată acum?

”Brad și Angelina sunt la fel de responsabili pentru această dramă. Din păcate, copiii lor sunt victime colaterale. Relația dintre Brad și Angelina a rămas extrem de tensionată, deoarece actrița este frustrată din cauza recentelor eșecuri din dosarul instanței de custodie, unul datorându-se chiar pandemiei de Covid”, a declarat sursa.

Se pare că Angelina este cea care nu poate ajunge la un consens, fiindcă sursa a declarat că Brad Pitt este disperat ca să termine acest scandal.

”Este disperat să se termine toată urâțenia. Brad este îngrijorat că nu se va ajunge la pace nici pentru copii și nici pentru Angelina. Această urâțenie a mers prea departe, iar dorința cea mai mare a lui este să se rezolve cât mai mult posibil în afara sălii de judecată. Orice va decide judecătorul, vor crește copiii împreună pentru tot restul vieții. Este dispus să fie persoana implicată”, a adăugat sursa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: