Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Biancăi Drăgușanu este model la 5 ani! Iată cum arată micuța Sofia

Fiica Biancăi Drăgușanu este model la 5 ani! Iată cum arată micuța Sofia

GALERIE FOTO (2) Fetița Biancăi Drăgușanu este model la 5 ani! Iată cum arată micuța Sofia

Fiica Biancăi Drăgușanu este model la 5 ani. Micuța Sofia Natalia a apărut de mână la prezentrea de modă cu rochii de mireasă a vedetei.

Fiica Biancăi Drăgușanu este model la 5 ani! Iată cum arată micuța Sofia

Bianca Drăgușanu vrea să facă din fiica ei și a lui Victor Slav un model de podium. Cele două au apărut de mână la prezentrea de modă cu rochii de mireasă a vedetei! Micuța Sofia a strălucit în ipostaza de model la nici cinci anișori.

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, este de o frumusețe rară. Tânăra în vârstă de aproape 5 anișori a debutat în cariera de model în timpul prezentării organizate chiar de mama ei, cu prilejul deschiderii unei locații noi în zona Pipera-Tunari. Modelele au defilat în rochii de mireasă semnate Bianca Drăgușanu, iar la sfârșitul colecției, pe podiumul de prezentare și-a făcut apariția și micuța Sofia Natalia, de mână cu mama sa. Aceasta a prezentat și ea o creație făcută pe măsura ei.

Ce pensie alimentară plătește Victor Slav fetiței sale, Sofia

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații foarte bune după divorț de dragul fiicei lor, Sofia Natalia. Bianca îi dă fetița lui Victor săptămânal, Sofia fiind foarte apropiată de tatăl ei. Victor Slav își iubește foarte mult fiica, micuța Sofia, în vârstă de cinci ani. Chiar dacă nu mai este împreună cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav petrece mult timp alături de fetița lui, drept dovadă pozele de pe rețelele de socializare. Totodată, pentru a-și demonstra loialitatea rolului de tată, Victor Slav are grijă ca lunar să-i plătească fiicei sale o pensie alimentară.

Potrivit apropiaților Biancăi Drăgușanu, Victor Slav achită o pensie alimentară de peste 500 de euro pentru Sofia. De altfel, cea mică petrece mai mult timp în compania mamei ei, care cheltuie mai mult de 500 de euro pe lună pentru fiica sa.

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat un apropiat al Biancăi Drăguşanu pentru Cancan, în anul 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: