Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Pițurcă s-a făcut de râs în benzinărie. Cum a fost surprinsă aceasta

Fiica lui Pițurcă s-a făcut de râs în benzinărie. Cum a fost surprinsă aceasta

GALERIE FOTO (6) Fiica lui Pițurcă s-a făcut de râs la o benzinărie

Fiica lui Pițurcă s-a făcut de râs în benzinărie.. Deși publicul era obișnuit că afle noi informații despre viața lui Alexandru Pițurcă, fiul cel mare al fostului fotbalist Victor Pițurcă, fiica sa a preluat ștafeta. Claudia a fost surprinsă într-un mod inedit la o benzinărie din Capital. Cum s-a făcut de râs aceasta?

Fiica lui Pițurcă s-a făcut de râs în benzinărie. Cum a fost surprinsă aceasta

Fiica lui Pițurcă s-a făcut de râs în benzinărie. Claudia Naboiu a reușit să se ferească de presă de fiecare dată, dar de această dată, paparazzi de la Spynews.ro au surprins-o într-un mod de-a dreptul șocant. Fiica lui Pițurcă s-a făcut de râs la o benzinărie. Claudia a fost surprinsă într-o benzinărie din Capitală în timp ce voia să-și alimenteze bolidul de lux. În vârstă de 38 de ani, Claudia a fost filmată într-o postură deloc plăcută. În urmă cu două luni, fiica lui Pițurcă și-a cumpărat o mașină de lux pe care, se pare, că nu a învățat să o manevreze pe deplin. Mai exact, aceasta nu a învățat nici acum pe ce parte se alimenteaza mașina ei în valoarea de 90.000 de euro.

Tânăra mămică a avut nevoie de minute bune pentru a-și parca mașina la locul potrivit la stația de alimentare, cerând în cele din urmă ajutorul unui angajat. Astfel, Claudia a fost salvată, fiind ajutată să cumpere și un lichid de parbriz.

Victor Pițurcă, relație extraconjugală cu Vica Blochina

Victor Pițurcă, în vârstă de 63 de ani a avut o carieră de succes în lumea fotbalului, în prezent activând ca antrenor liber de contract. Acesta s-a aflat la un moment dat, în mijlocul unui scandal cu Vica Blochina, cea care i-a fost amantă timp de mai mulți ani. Din relația lor a rezultat a rezultat un copil, Edan Pițurcă, cel căruia fostul fotbalist a acceptat să-i dea numele. Edan, în vârstă de 12 ani are o relație specială cu tatăl său, iar soția acestuia, Maria l-a acceptat pe copilul Vicăi Blochina, cei doi având o relație apropiată.

De asemenea, Alexandru Pițurcă se înțelege și el foarte bine cu fratele său vitreg, lându-l în vacanță împreună cu iubita sa, Christina ICH.„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a recunoscut Vica Blochina.

Vica Blochina a devenit cunoscută după ce a spus public că a fost amanta lui Victor Pițurcă, reușind să obțină diferite contracte de televiziune de-a lungul anilor. De cealaltă parte, Victor Pițurcă a preferat să nu comenteze niciodată subiectul legat de fosta sa amantă. Conform unor apropiați de-a fostului fotbalist, acesta ar fi spus că nu a iubit-o niciodată pe Vica și că nu s-a gândit vreodată să divorțeze de soția sa, Maria, mama Claudiei și a lui Alexandru Pițurcă. Mai mult, Piturcă o numește pe Vica în fața prietenilor săi, ”acea ființă”, simțindu-se deranjat de numele acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: