Redactia.ro
Home » Monden » Războiul dintre Victor Pițurcă și Vica Blochină continuă! Ce i-a făcut antrenorul de fotbal fostei sale amante

Războiul dintre Victor Pițurcă și Vica Blochină continuă! Ce i-a făcut antrenorul de fotbal fostei sale amante

GALERIE FOTO (7) Războiul dintre Victor Pițurcă și Vica Blochină continuă

Războiul dintre Victor Pițurcă și Vica Blochină nu s-a încheiat. În urmă cu câțiva ani, Vica Blochina declara fără nicio reținere că a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani. De-a lungul timpului, blondina s-a luptat pentru ca fiul său, Edan, care este rodul iubirii dintre cei doi, să primească numele fostului fotbalist. Cu toate că au ajuns la un acord, iar Pițurcă a decis să-i plătească pensie alimentară fiului său, se pare că, fostul selecționar nu mai acceptă niciun fel de dialog cu fosta amantă.

Războiul dintre Victor Pițurcă și Vica Blochină continuă! Ce i-a făcut antrenorul de fotbal fostei sale amante

Războiul dintre Victor Pițurcă și Vica Blochină nu s-a încheiat. În urmă cu câțiva ani, Vica Blochina a apărut în presă unde a declarat că a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, din relația lor a rezultat Edan, în vârstă de 12 ani. De asemenea, blondina l-a acuzat pe fostul fotbalist că nu își dorește să-și recunoască copilul. Ulterior, antrenorul de fotbal a acceptat să-i dea numele fiului său mai mic,iar relațiile dintre cei doi, păreau că s-au reglat în ultima perioadă. Ba mai mult, soția lui Victor Pițurcă se comportă admirabil cu băiatul său vitreg.

Totodată, Eden preferă să locuiască mai mult acasă la fostul selecționar, simțindu-se mult mai bine cu familia tatălui său. Cu toate astea, se pare că pe Vica, în vârstă de 44 de ani, nuo deranjează  faptul că fiul său dorește să petreacă mai mult timp cu tatăl său, astfel, ea are mai mult timp pentru a-și desfășura cum dorește viața socială.

Vica Blochina a declarat, la un moment dat, că și-ar fi dorit ca Pițurcă să divorțeze de soția sa și să se căsătorească cu ea, cu toate că acesta i-ar fi spus încă de la începutul relației, că nu se va despărți de Maria pentru ea. Fosta balerina a mai spus că Victor Pițurcă a fost singura ei iubire, trăind o poveste de dragoste timp de 16 ani.

Victor Pițurcă deranjat că Vica vorbește despre el

Deși fosta balerină vorbea fără perdea, la televizor, despre relația pe care a avut-o cu antrenorul de fotbal, fostul selecționar s-ar fi simțit deranjat de toate discuțiile purtate de aceasta în public. Victor Pițurcă este căsătorit cu Maria de 30 de ani, cu care are doi copii, Alexandru și Claudia. Potrivit unor surse, Pițurcă o numește pe Vica în fața prietenilor săi, ”acea ființă”, simțindu-se deranjat de numele acesteia. În ultimul timp, Pițurcă îi plătește strict pensia alimentară fără să-i ofere un leu în plus și nu mai acceptă niciun fel de dialog cu Vica Blochina. Mai mult, Pițurcă s-ar fi enervat de poveștile Vicăi, declarându-le prietenilor că nu a existat o legătură specială cu fosta balerină, așa cum susține ea.

În 2013, judecătorii au decis ca Victor Pițurcă să-i plătească lui Edan, pensia alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro lunar. În 2014, custodia lui Eden a devenit comună, astfel, Victor și Pițurcă au drepturi egale. Fiul cel mare a lui Pițurcă, Alex, pare că a înțeles situația și în prezent are o relație apropiată cu fratele său vitreg.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: