Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Răzvan a devenit o bombă sexy. Gestul Lidiei Buble la fotografiile postate de fiica fostului său iubit

Fiica lui Răzvan a devenit o bombă sexy. Gestul Lidiei Buble la fotografiile postate de fiica fostului său iubit

GALERIE FOTO (2) Fiica lui Razvan Simion

Ianca, fiica lui Răzvan Simion a devenit o adevărată domnișoara! În vârstă de 15 ani, Ianca a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii incendiare de la plajă. Urmăritorii acesteia au rămas uimiți de schimbarea fiicei prezentatorului Tv.

Ianca Simion, transformare uimitoare! Cum s-a pozat fiica prezentatorului Tv la plajă?

Răzvan Simion a fost căsătorit în urmă cu mulți ani, cu Diana Simion, cu care are doi copii, o fată pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor.

După separarea celor doi, ambii copiii au rămas cu mama lor și s-au mutat în Timișoara, unde a încercat să-și construiască o altă viață.

Ianca Simion, în vârstă de 15 ani a devenit o adevărată domnișoară, iar acest lucru o dovedesc și pozele pe care acesta le-a pozat recent pe contul său de Instagram.

Fiica prezentatorului a postat câteva fotografii sexy în care apare pe un șezlong, la plajă. Urmăritorii acesteia au rămas uimiți de cât de mare și frumoasă a crescut.

Imaginile cu Ianca Simion au strâns sute de like-uri și zeci de comentarii.

Răzvan și Lidia Buble Buble s-au despărțit. Ce relație are artista cu fiica prezentatorului?

În urmă cu câteva săptămâni, Răzvan Simion anunța pe pagina sa de Instagram finalul relației cu artista, Lidia Buble.

Cei doi au format un cuplu cinci ani, timp în care cele două vedete au strâns numeroase amintiri.

Chiar dacă Răzvan este tatăl a doi copii, acesta lucru nu a oprit-o pe Lidia să încerce să creeze o relație familială cu Ianca și Tudor.

Conform dezvăluirilor artistei în urmă cu ceva timp, relația cu Ianca a fost una destul de apropiată, aceasta declarând la un moment dat că sunt ca două surori. „Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Suntem ca două surori, spune Lidi.

Chiar și după despărțira de Răzvan Simion, Lidia continuă să aibă o relație apropiată cu Ianca. Lidia o urmărește pe Instagram și îi apreciează fotografiile Iancăi.

Ianca Simion