Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Oanei Roman a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sănătate are micuța

Fiica Oanei Roman a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sănătate are micuța

GALERIE FOTO (2) Fiica Oanei Roman a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sănătate are micuța

Fiica Oanei Roman a ajuns din nou la spital! Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că trece prin momente cumplite din cauza faptului că fiica ei are probleme de sănătate. 

Fiica Oanei Roman a ajuns din nou la spital

Oana Roman a lipsit o perioadă din mediul online, iar fanii au început să-și pună întrebări. Vedeta a anunțat recent de ce a lipsit, justificându-se că a fost alături de fiica ei, Isabela, care are probleme de sănătate, ajungând din nou în spital. Fiica lui Petre Roman trece prin clipe cumplite, mai ales că este singură, dat fiind faptul că Marius Elisei, soțul ei, a părăsit-o atât pe ea, cât și pe cea mică.

Fiica Oanei Roman a ajuns din nou la spital! Oana se confruntă cu o situație extrem de neplăcut petru orice părinte. Fiica ei a ajuns din nou la spital din cauza unor probleme instistinale. Din declarațiile vedetei, se pare că micuța a făcut febră, iar acesta a fost momentul când au decis că trebuie să vadă un medic, potrivit fanatik.ro.

Fiica Oanei Roman a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sănătate are micuța

”Am lipsit motivat pentru că Isa nu se simte bine. Când am ajuns acasă, Isa a făcut febră și nu am știut de ce. A continuat să facă febră și azi noapte și astăzi, așa că a mers la spital cu tatăl ei, pentru că ultima dată am mers eu cu ea și oricum nu puteam merge amândoi. I-au făcut niște analize, se pare că este ceva la stomăcel, nu știm exact încă ce, nu i-au ieșit toate analizele, este sub tratament. Sperăm să fie mai bine”, a spus Oana Roman printr-un videoclip distribuit în InstaStory.

Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei

În ultima perioadă, imediat după ce s-a mediatizat despărțirea dintre cei doi soți, au apărut zvonuri conform cărora Marius Elisei ar fi revenit în viața vedetei. Toți s-au gândit atunci că ar fi vorba despre o împăcare, mai ales după ce acesta i-a luat apărarea bărbatului în fața gurilor rele din mediul virtual.

Fiica Oanei Roman a ajuns din nou la spital! În emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” de la Kanal D, Oana Roman i-a povestit moderatoarei de momentele dificile prin care a trecut și a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre divorțul de tatăl fetiței. Vedeta a mărturisit și că nu mai are voie să facă copii, lucru care a dus la o ruptură în relația cu soțul.

”Eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operației pe care o am, e imposibil. Mi-aș mai fi dorit unul, mai ales că Isabela este un copil atât de cuminte. Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Și am uitat… spre frustrarea lui Marius, care își mai dorește un copil și acum va avea ocazia să și-l facă”, a dezvăluit Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: