Redactia.ro
Home » Știri » Filmarea care a făcut înconjurul lumii. Angelina Jolie acoperită de albine

Filmarea care a făcut înconjurul lumii. Angelina Jolie acoperită de albine

GALERIE FOTO (2)

Angelina Jolie a participat la una dintre cele mai dramatice ședințe foto de până acum, acoperindu-se cu albine vii pentru a crește gradul de conștientizare pentru protejarea speciei.Rezultatul a fost unul senzțional. Videoclipul s-a răspândit masiv și rapid în întreaga lume. Angelia Jolie a fost apreciată de un număr imens de persoane pentru acțiunea sa în privința albinelor.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a făcut echipă cu National Geographic pentru Ziua Mondială a Albinelor, lăsând sute de albine să meargă pe tot corpul ei.

Ea a acodat un interviu în care a povestit despre această experiență inedită pe care a avut-o și și-a exprimat părerea despre răul pe care oamenii îl fac naturii.

Atât de mult ne îngrijorează ce se întâmplă în întreaga lume și atât de mulți oameni se simt copleșiți de veștile proaste și de realitatea a ceea ce se duce de râpă și a ceea ce se întâmplă, iar protejarea albinelor este un lucru pe care îl putem gestiona . Cu siguranță putem toți să intervenim și să facem partea noastră de bine. Oricine poate.Nu cred că mulți oameni știu ce pagube fac naturii și viețuitoarelor. O mulțime de oameni încearcă doar să termine ziua cu bine și atât. Vor să facă bine. Nu vor să fie distructivi. Nu știu ce lucru să cumpere. Nu știu ce lucru să folosească.„, a povestit Angelia Jolie.

Sursă foto: captură youtube

Nu a făcut duș timp de trei zile

Frumoasa actriță a povestit că a fost nevoită să se steargă constant pe corp cu feromoni și că nu a putut face dus cu trei zile înaintea ședinței foto pentru a nu risca să fie înțepată de albine.

A fost atât de amuzant să umble prin păr și pe machiaj și să fiu nevoiă să mă șterg cu feromoni. Nu am putut face duș cu trei zile înainte, pentru că mi-au spus:„ Dacă ai toate aceste arome, șampoane, parfumuri și lucruri diferite, albina nu știe ce ești. ” Apoi mi-am pus vată în nas și în urechi, astfel încât să nu le dau atâtea găuri în care să poată întra.Am avut una care mi-a intrat sub rochie tot timpul. Era ca una dintre acele comedii vechi.„, a spus Angelia Jolie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: