Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Pițurcă și-al Vicăi Blochina a crescut! Edan are 13 ani și e copia fidelă a tatălui său

Fiul lui Pițurcă și-al Vicăi Blochina a crescut! Edan are 13 ani și e copia fidelă a tatălui său

GALERIE FOTO (4)

Fiul faimosului fotbalist,Victor Pițurcă și al Vicăi Blochina, a ajuns la vârsta adolescenței. Edan are 13 ani și îi seamănă leit tatălui său. În pofida faptului că părinții săi nu își mai vorbesc, iar el este mai mult în preajma mamei lui, Edan se înțelege perfect și cu Victor Pițurcă.

Edan, fiul lui Pițurcă și al Vicăi Blochina are 13 ani

Edan, fiul rezultat din amantlâcul lui Victor Pițurcă cu Vica Blochina, a ajuns la vârsta de 13 ani. Adolescentul seamănă perfect cu celebrul fotbalist care, inițial, a refuzat să-i recunoască parternitatea. Și, cu toate că părinții lui nu mai au sentimentele de altădată, Edan are o relație bună cu Victor Pițurcă, dar și cu fratele său vitreg, Alex Pițurcă, informează Spynews.ro.

Edan, rezultat dintr-o iubire interzisă

Edan s-a născut în anul 2007, în urma unei povești de dragoste secrete, care a durat 16 ani. Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă a iubit-o cu patos pe Vica Blochina, între anii 1995 și 2011, deși era căsătorit. Din iubirea lor interzisă, a apărut pe lume, Edan, pe care la început sportivul a refuzat să-l recunoacă ca fiind copilul său. Anii au trecut, iar Vica Blochina și Victor Pițurcă nu mai sunt împreună, iar selecționerul și-a recunoscut în cele din urmă propriul fiu, în urma unui test ADN.

Cu toate că părinții au rupt lanțul de iubire, acum nouă ani, Edan, fiul renumitului fotbalist și al blondinei, petrece mai mult timp cu Vica Blochina, în timp ce Victor Pițurcă îi plătește o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv, iar în fiecare lună câte 2.900 de euro. De altfel, Victor Pițurcă are și dreptul să își viziteze, adesea, copilul născut din relația lui secretă cu Vica Blochina. Judecătorii le-au oferit costodie comună părinților, dar pe rețelele de socializare, Edan apare mai mult alături de mama sa.

Sursa foto: Instagram

Vica Blohchina, însă, nu este o mamă care să-i impună restricții lui Edan și îi permite să păstreze legătura nu doar cu fostul ei amant, Victor Pițurcă, ci și cu fratele vitreg, Alex Pițurcă, care este împreună cu Cristina Ich. Drept dovadă, Vica l-a lăsat pe Edan, copilul pe care l-a născut în urma celor 16 ani de relație cu fostul selecționer, să meargă în vacanță cu Alex Pițurcă și Cristina Ich.

Faimoasa influnceriță a postat, atunci, o mulțime de filmulețe din vacanța din Bodrum, Turcia cu fiul Vicăi și al lui Victor Pițurcă, care mai era alături și de alți doi copii.

Vica Blochina și-a trimis băiețelul în vacanță cu fratele vitreg, Alex Pițurcă. Cristina Ich a publicat imaginea

Sursa foto: Instagram

Vica Blochina, amanta lui Pițurcă timp de 16 ani

Greu de crezut, dar în timp ce Victor Pițurcă era căsătorit și este în continuare cu Maria Pițurcă, Vica Blochina a fost cea care l-a determinat pe celebrul fotbalist să o iubească, în secret, timp de 16 ani. 16 ani în care ea i-a fost amantă, i-a oferit și un copil și în pofia acestor lucruri, Maria Pițurcă a trecut peste infidelitatea soțului și l-a iertat. În schimb, Vica Blohina recunoaște, într-un interviu mai vechi, că i-ar fi plăcut ca Victor Pițurcă să divorțeze de Maria Pițurcă. Totodată, blondina a precizat că nu știe dacă soția lui Victor Pițurcă știa că ea era amanta acestuia.

Vica Blochina a venit cu fusta de-o palmă la poarta lui Piţurcă. Sunt prieteni de dragul fiului | Click mobile

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina la PRO TV, în emisiunea „La Măruță”.

În momentul de față, Victor Pițurcă este de mai bine de 30 de ani împreună cu Maria Pițurcă. Pe lângă fiul său Edan, mai are și doi copii cu Maria: Alex Pițurcă și Claudia Pițurcă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: