Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Ștefan Bănică a făcut furori pe scena de la Te cunosc de undeva! Tânărul i-a uimit pe jurați

Fiul lui Ștefan Bănică a făcut furori pe scena de la Te cunosc de undeva! Tânărul i-a uimit pe jurați

GALERIE FOTO (2) Fiul lui Ștefan Bănică a făcut furori pe scena de la Te cunosc de undeva! Tânărul i-a uimit pe jurați

Fiul lui Ștefan Bănică i-a uimit pe jurații de la emisiunea Te cunosc de undeva! Tânărul s-a tranformat în Loredana Groza și a făcut un show excepțional! 

Fiul lui Ștefan Bănică a făcut furori pe scena de la Te cunosc de undeva

Radu Ștefan Bănică a deschis a treia ediție a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva, reușind să facă un show senzațional. Juriul a fost uimit de momentul fiului lui Ștefan Bănică, care s-a transformat în Loredana Groza.

Show-ul Te cunosc de undeva este renumit că aduce în fața telespectatorilor cele mai uimitoare transformări, însă ediția de sâmbătă seara a fost inedită! Concurenții se străduiesc să creeze cele mai impresionante momente și să adune cât mai multe puncte de la juriu. Primul care a apărut în fața juraților a fost Radu Ștefan Bănică, care s-a transformat în celebra Loredana Groza.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a interpretat piesa ”Zig Zagga” și a făcut furori pe scena de la ”Te cunosc de undeva”. Pe lângă machiajul impresionant, Radu a reușit să reproducă de minune momentul juratei de la ”X Factor”. Desigur că o asemenea transformare spectaculoasă a fost răsplătită pe măsură de către jurați.

Fiul lui Ștefan Bănică a făcut furori pe scena de la Te cunosc de undeva! Tânărul i-a uimit pe jurați

Jurații au fost impresionați până peste măsură de momentul lui Radu Ștefan Bănică și nu au ezitat să-l copleșească cu cât mai multe cuvinte frumoase și pline de laudă. Andreea Bălan a ținut chiar să precizeze că este geloasă pe numărul de senzație al tânărului.

”Impresionant, într-adevăr! Mă uit la tine și mă gândesc la fetițele mele, să mă moștenească și ele pe mine, puțin mai mult așa, cum și tu îl moștenești pe tatăl tău. Sunt geloasă! Deci îmi place foarte mult de tine! Într-adevăr, ești revelație și atât de tânăr încât să o interpretezi pe Loredana, ”the queen”, care are o energie debordandă și mai ales pe piesa asta. Ai fost 1 la 1. Nici măcar nu l-am văzut pe Radu”, a declarat Andreea Bălan.

Un moment atât de spectaculos nu l-a putut trece atât de ușor cu vederea nici Ozana Barabancea, care i-a lăudat din plin calitățile vocale lui Radu Ștefan Bănică. Celebra jurată s-a arătat foarte încântată de transformarea fiului lui Ștefan Bănică, susțind că are o ”expresivitate de netăgăduit”.

”Mi se pare senzațională prezența ta. Te-ai împiedicat la început, după aceea ai mers. Ai intrat într-un alt ton, dar după aceea ți-ai revenit pe tonalitatea corectă. Îmi place că știi să te aduni în momentele de criză și este foarte important. Este o piesă foarte grea, dar trebuie să recunosc, arăți senzațional și ai o expresivitate de netăgăduit”, a spus și Ozana Barabancea.

Cu ce se ocupă Radu Ștefan Bănică

Nu este prima dată când Radu apare la o emisiune tv. Înainte de participa la Te cunosc de undeva, Radu Ștefan Bănică a fost alături de tatăl lui, și la Chefi la cuțite, iar cel care a gătit a fost chiar băiatul de 18 ani.

Radu este primul copil al lui Ștefan Bănică. Este fiul pe care artistul îl are cu o frumoasă brunetă, Camelia Constantinescu. Cei doi nu au fost însă căsătoriți și s-au despărțit în 2005. Bănică mai are o fiică, Violeta, cu Andreea Marin și un băiețel , Alexandru, de doar un an și jumătate, cu actuala soție, cântăreața Lavinia Pîrva.

Tânărul a debutat ca actor în spectacolul ”Totul în grădină”, din cadrul Teatrului de Comedie din București. Deși părinții săi s-au despărțit încă de când acesta era foarte mic, nu-i reproșează nimic tatălui său, ba chiar se bucură pentru sprijinul acordat acum, dar și pentru moștenirea pe care a primit-o, respectiv dragostea pentru artă.

”Am moştenit talentul, îmi place foarte mult să cânt, am făcut pian foarte mulţi ani, am făcut şi cursuri de dans cu Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre, mi-ar plăcea să mă arunc şi în industria muzicală, dar deocamdată s-a ivit teatrul primul şi mă voi focusa pe el”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: