Redactia.ro
Home » TV » Flavia Mihășan – „Spectacole cu bebe în burtică“

Flavia Mihășan – „Spectacole cu bebe în burtică“

Flavia Mihășan - „Spectacole cu bebe în burtică“

Flavia Mihășan se bucură din plin de perioada de maternitate și abia așteptată să își strângă în brațe bebelușul. Aceasta abia așteaptă să devină mămică, dar nu își neglijează nici cariera în timpul sarcinii. Vedeta nu renunță la proiectele sale și este foarte activă, chiar dacă mai are doar două luni până când va deveni mămică pentru prima oară.

Flavia Mihășan nu a fost deloc încurcată de sarcină în activitățile pe care le avea în mod obișnuit. Ea a spus că face în continuare sport și nu renunță nici la spectacole, deși este însărcinată în opt luni.

„Sunt foarte activă, am făcut, practic, tot ce făceam şi înainte de sarcină, doar că având un bebe în burtică. Adică am făcut toate spectacolele Mamma Mia din program, un mini turneu cu spectacolul prin ţară, emisiunea, concertele Deliei de la Sala Palatului, plus spectacolele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică Jr. Am scris în Notes fix aşa : „Spectacole cu bebe în burtică“. O să păstrez lista şi o să i-o arăt cândva”, a declarat Flavia Mihășan.

Totodată, vedeta mărturistește că are o sarcină ușoară, nu a avut grețuri și nici pofte mai deosebite. Singurul simptom pe care vedeta mărturisește că l-a avut, a fost starea de somnolență. De altfel așa și-a și dat seama că este gravidă.

„Nu ştiu dacă să cred în pofte sau nu”

„Da, nu mi-a fost rău. Nu am avut greţuri, nu am avut intoleranţă la vreun miros de parfum. Doar că mi-a fost foarte somn. Aşa mi-am şi dat seama că sunt însărcinată. Nici nu mănânc mai mult decât înainte, deşi acum îmi dau seama cât de puţin obişnuiam să mănânc. Nu ştiu dacă să cred în pofte sau nu, dar nu mi s-a întâmplat să am pofte.”, a mai spus Flavia Mihășan.

Flavia a împărtăşit cu fanii faptul că este gravidă, abia în a patra lună de sarcină. Existau zvonuri că vedeta ar fi gravidă încă dinainte ca ea să recunoască.

„De acum înainte, vom sărbători totul altfel 🙂 Cel mai frumos cadou e pe drum şi ne-a ales pe noi #gravidain16saptamani #primaoaraparinti #sarbatorifericite #moldovanmariuss”, a scris Flavia Mihăşan pe Instagram la acel moment.

Flavia, celebră de la TV, este însărcinată cu actorul şi fotomodelul Marius Moldovan. Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!’, potrivit unor surse din apropierea lor. S-au plăcut foarte tare şi se pare că formează un cuplu de ceva timp. Marius Moldovan are 27 de ani şi este actor, fotomodel şi dansator profesionist.

Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Citește și: Carmen Simionescu, criticată de fani. Ce face cântăreața în timpul sarcinii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: