Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, participantul României la Eurovision 2025?! Cine l-a propus pe artist și ce spune despre participarea sa

Florin Salam, participantul României la Eurovision 2025?! Cine l-a propus pe artist și ce spune despre participarea sa

Cezar Ouatu, cunoscutul artist pop-opera și fost concurent la Eurovision în 2013, a oferit recent detalii despre perspectiva sa asupra competiției muzicale și despre potențialii candidați care ar putea reprezenta România în viitor. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Ouatu a discutat despre câștigătorul din 2024, strategia României pentru viitor și despre propria sa experiență la Eurovision.

Performanța lui Nemo și viziunea pentru Eurovision 2025

Cezar Ouatu a început prin a-l lăuda pe Nemo, reprezentantul Elveției la Eurovision 2024, care a câștigat competiția cu un show impresionant și o piesă dificilă. „A avut o foarte bună interpretare, care i-a pus în valoare calitățile vocale și a avut scenografie. Așa arată un show total, în 2024” a explicat Ouatu. Reflectând la propria sa experiență pe aceeași scenă, unde a participat acum 11 ani în Suedia, Ouatu își exprimă recunoștința pentru suportul fanilor care l-au inclus în topul celor mai spectaculoase show-uri din istoria Eurovision.

Despre viitor, Ouatu a surprins pe mulți sugerând că România ar putea avea succes cu un reprezentant neconvențional pentru standardul Eurovision. Contrar așteptărilor, el nu pariază pe un interpret de muzică dance sau rock, ci pe Florin Salam, renumitul artist de manele, cunoscut sub numele de „Regele manelelor”. Ouatu consideră că o piesă cu influențe balcanice ar putea captiva audiența Eurovision și ar aduce un suflu nou competiției.

Florin Salam, o alegere neașteptată pentru Eurovision

În contextul în care România nu a participat la ediția din 2024 din cauza neplății taxei de participare, Ouatu sugerează că o schimbare de strategie ar putea fi benefică. El crede că Florin Salam, alături de Bogdan de la Ploiești, ar putea face un duet memorabil care „ar da lovitura” pe scena Eurovision. „Ei n-ar avea ce să piardă, nu ar pune nimeni presiune pe ei, s-ar simți ca la o mare petrecere” explică Ouatu. Această abordare ar putea revitaliza interesul și prestația României la acest important concurs european.

Luând așa pulsul și ascultând piesele de succes sau câștigătoare, din urmă, noi, românii, am putea miza pe o piesă cu influențe balcanice. Am putea trimite, și vă spun asta la modul cel mai serios, pe Florin Salam sau pe Bogdan de la Ploiești, ar putea face și un duet.

Cu o piesă potrivită, ar da lovitura! Ei n-ar avea ce să piardă, nu ar pune nimeni presiune pe ei, s-ar simți ca la o mare petrecere. Ar avea mare succes, au mai fost prezentate piese cu influențe balcanice la Eurovision și artiștii au ridicat sala în picioare!„, a declarat Cezar Ouatu pentru playtech.ro.

Provocările și perspectivele personale ale lui Ouatu

Pe lângă planurile ambițioase pentru România la Eurovision, Cezar Ouatu a împărtășit și unele dintre provocările personale cu care s-a confruntat după participarea la concurs. Reflectând asupra tratamentului primit la întoarcerea în țară, artistul a descris experiența ca fiind „amară” și a menționat că mulți artiști români s-au confruntat cu o primire similară, indiferent de performanța lor. Cu toate acestea, Ouatu nu exclude posibilitatea unei noi participări: „Poate că, dacă aș avea o piesă bună și un show în care să cred, m-aș duce din nou.

Interviul cu Cezar Ouatu nu doar că aduce în prim-plan experiența și perspectivele unui artist consacrat, dar și deschide discuția despre cum ar putea România să-și reinventeze participarea la Eurovision pentru a obține succesul dorit. Cu idei îndrăznețe și o viziune proaspătă, Ouatu propune o abordare care ar putea schimba modul în care România este percepută pe scena muzicală europeană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: