Redactia.ro
Home » Știri » Florin se grăbea să se întoarcă, din Franţa, acasă, la părinţii lui. A murit cu câţiva kilometri înainte să-i vadă!

Florin se grăbea să se întoarcă, din Franţa, acasă, la părinţii lui. A murit cu câţiva kilometri înainte să-i vadă!

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina pe care o conducea a lovit un copac de pe marginea drumului, iar bărbatul a fost proiectat în afara vehiculului.

Bărbatul se numea Florin Bîrleanu, avea 26 de ani, şi se grăbea acasă, el revenind din Franţa. Abia aştepta să-şi vadă părinţii, numai că n-a mai apucat. A murit cu câţiva kilometri înainte de destinaţie.

S-a lovit violent de un copac

Accidentul s-a produs pe DN 65A, în localitatea Căldăraru, județul Argeș. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Costești au fost sesizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, despre accidentul de pe raza localității Căldăraru.

Pentru că nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat în afara maşinii şi a murit pe loc. Mai avea doar câţiva kilometri până să ajungă la părinţii lui.

El a filmat cu telefonul şi a publicat pe Facebook clipurile video în care apărea la volan, pe mai multe autostrăzi din ţările pe care le-a traversat.

Ce a anunţat Poliţia?

În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, se arată într-o informare a Poliţiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: