Redactia.ro
Home » Sport » Floyd Mayweather a cheltuit 80.000 de dolari în doar câteva minute

Floyd Mayweather a cheltuit 80.000 de dolari în doar câteva minute

Floyd Mayweather, Floyd Mayweather avere,

Fostul campion mondial la box continuă să uimească pe toată lumea cu extravaganța sa. Floyd Mayweather a cheltuit 80.000 de dolari în doar câteva minute la cumpărături.

Un prieten l-a sunat pe fostul pugilist dintr-un magazin de lux și l-a chemat să vadă câteva genți care tocmai fuseseră aduse. Floyd Mayweather a ajuns la magazin în mai puțin de jumătate de oră și a decis să cumpere 4 produse, marca Hermes Birkin în valoare totală de 80.000 de euro. Fiecare are altă culoare. Una este neagră, una galbenă și două au nuanțe diferite de verde.
Nu se știe dacă gențile sunt pentru Mayweather sau pentru iubita acestuia. În urmă cu ceva vreme, fostul campion spunea că are o adevărată colecție.

„A sosit după 25 de minute și a cheltuit 80.000 de dolari în 10 minute, pentru 4 genți. Nu a spus pentru cine sunt gențile, dar se înțelege că ar fi pentru colecția lui care este în creștere”, a declarat un martor, potrivit publicației Page Six Style.

Potrivit presei din Statele Unite, în ultima perioadă Mayweather a fost văzut în compania unei domnișoare, care este una dintre cele mai cunoscute striptease, Anna Monroe. Jurnaliștii susțin că fostul pugilist ar fi logodit cu tânăra.

Mayweather are o avere impresionantă

Fostul sportiv are cele mai mari încasări din istoria sportului. Acesta are o avere de peste 775 de milioane de euro. În topul meciurilor cu cele mai mari încasări, primele patru locuri sunt ocupate de Mayweather.
Meciul dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao, din 2015 a fost cel mai „scump” din toate timpurile, 745 de milioane de euro. Pe locul doi în topul încasărilor este întâlnirea dintre Mayweather și Conor McGregor, din 2017, 727 de milioane de euro. Atunci, bursa americanului a fost de 300 de milioane de euro. Următorul meci în top este cel dintre Mayweather și Saul Canelo Alvarez, din 2013. Rețetă financiare a fost de 235 de milioane de euro, în timp ce întâlnirea dintre fostul campion și Oscar de la Hoya, din 2007 a adus 205,3 milioane de euro.
Floyd Mayweather este considerat unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie. Fostul campion mondial are în palmares 50 de victorii și nicio înfrângere. Dintre acestea 27 au fost obţinute prin KO. Americanul a învins în cariera sa 23 de campioni mondiali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: