Redactia.ro
Home » Sport » Un alt greu revine în ring! Când va lupta Floyd Mayweather

Un alt greu revine în ring! Când va lupta Floyd Mayweather

Floyd Mayweather revine, box

Floyd Mayweather a decis să lupte din nou, după trei ani de pauză. Adversarul ales de fostul mare pugilist este unul surprinzător.

Floyd Mayweather vrea să facă spectacol. Și a ales un adversar pe măsură. Logan Paul, actor și vlogger. Acesta a mai luptat de două ori cu vloggerul Olajide „KSI”, pe care nu a reușit să-l învingă: o înfrângere și o remiză. Anunțul a fost făcut ieri, pe contul lui Mayweather de instagram și în mai puțin de 10 ore a adunat peste 6 milioane de vizualizări. Confruntare este de tip „exhibition” și va putea fi urmărită doar în format pay-per-view. Meciul va avea loc în luna februarie a anului 2021. Primele 1 milion de achiziții vor costa 24,99 dolari. Apoi prețul va crește până la aproape 70 de dolari.

Mayweather s-a retras în 2017

Floyd Mayweather este neînvins. Are un record de 50 de victorii, iar unii îl consideră cel mai mare pugilist din istorie. În ultimul meci l-a învins pe Conor McGregor, prin KO tehnic, după 10 runde.

„L-am luat în serios, dar am vrut să mă şi distrez un pic în ring şi am vrut ca oamenii să aibă parte de un spectacol, aşa că asta le-am oferit. acă aş fi vrut să-l termin mai repede, aş fi putut să o fac. Dar ăsta sunt eu şi dacă aş fi făcut asta probabil nu ar putea exista şi partea a doua. Nu m-a impresionat deloc. Nu am mai văzut în viaţa mea pe cineva care să vorbească atât de mult şi apoi să intre în ring şi să se lupte astfel. A fost penibil şi ca prestaţie, şi ca atitudine”, declara atunci Mayweather, citat de AS.

Americanul este campion mondial la cinci categorii și a câștigat 15 titluri mondiale și campionatul liniar în patru clase de greutate diferite (de două ori la semimijlocie). La amatori a luat o medalie de bronz la categoria pană la Jocurile Olimpice din 1996, trei campionate Golden Gloves (la semi-muscă , muscă și pană) și campionatul național al Statelor Unite la categoria pană. A primit premiul „Boxerul Anului” acordat de revista The Ring (1998 și 2007). De trei ori a luat premiul Sugar Ray Robinson acordat de Boxing Writers Association of America (2007, 2013 și 2015). A mai fost recompensat de șase ori și cu Premiul Best Fighter ESPY (2007-2010, 2012-2014). Multe site-uri de sport și box, inclusiv The Ring, Sports Illustrated, ESPN, BoxRec, Fox Sports și Yahoo! Sports, l-au clasat pe Mayweather ca cel mai bun boxer „pound for pound” în lume de două ori într-un interval de zece ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: