Redactia.ro
Home » Sport » Gestul incredibil făcut de Floyd Mayweather. Cum a tratat o chelneriță

Gestul incredibil făcut de Floyd Mayweather. Cum a tratat o chelneriță

Gestul incredibil făcut de Floyd Mayweather

Unii oameni, deși sunt extrem de bogați, nu uită să-i ajute și pe cei nevoiași. În acest caz, putem vorbit și despre Floyd Mayweather, una dintre cele mai bogate personalități din lume. Cu toate că face numeroase cheltuieli extravagante, acesta nu ignoră persoanele nevoiașe.

Gestul incredibil făcut de Floyd Mayweather. Cum a tratat o chelneriță

Conform presei din Marea Britanie, Floyd Mayweather, în vârstă de 43 de ani a devenit protagonistul unui eveniment de-a dreptul surprinzător. The Sun i-a publicat generozitatea americanului. Pugilistul a făcut o faptă cu adevărat impresionantă în urmă cu 10 ani. Floyd i-a lăsat bacșiș de 10.000 de dolari unei chelnerițe din Las Vegas. Afaceristul John Shadidi a împărtășit o experiență cu Floyd Mayweather din Los Angeles, pe podcast-ul Impulsive. Aceasta a povestit momentul în care pugilistul i-a pus o întrebare ciudată unei chelnerițe. „Ce ai face dacă ar avea toți banii din lume?”. Se pare că femeia ar fi spus că ar scăpa de datoria de pe cardul de credit, după care a spus că ar urma o procedură pentru a remedia o problemă care o împiedica să facă sport.

Ulterior, sportivul a întrebat-o cât costă operația, iar chelneritța i-a spus cp între 6.000-7.000 de dolari. În acel moment, sportivul a făcut un gest șocant. Pugilistul i-a lăsat acesteia un bacșiș de 10.000 de dolari în partea de jos a notei de plată. Surprins de gestul acestuia, omul de afaaceri John Shadidi i-a spus că vrea să conctacteze mass media, dar sportivul nu l-a lăsat. „Să nu spui asta nimănui niciodată. Nimeni nu trebuie să ştie că eu am făcut asta. Ar trebui să rămână între noi„, a spus afaceristul. Floyd Mayweather s-a restras în 2017, după ce l-a învins pe Conor McGregor, dar a anunțat că va reveni în ring pe 28 februarie 2021, cu ocazia unui meci care va avea loc la gala „Mega 2021”, ce se va desfășura la Tokyo.

Drama lui Floyd Macweather

La începutul acestui an, sportivul a avut parte de un șoc, după ce a aflat că fosta sa parteneră, cu care are trei copii, a fost găsită fără suflare. Josie Harria, a fost găsită moartă în mașina ei, în California. În vârstă de 40 de ani, femeia a fost găsită inertă în mașina parcată pe o alee. Harris și Floyd au fost împreună 15 ani, iar în 2010, sportivul a fost condamant pentru că a agresat-o și a stat două luni în închisoare. Cu toate că nu au fost căsătoriți niciodată, cei doi au împreună trei copii, Koraun, Zionr și Jirah. Josie Harris a fost o actriță aspirantă, dar nu a dat niciodată lovitura în Hollywood.

Dramele se țin scai de pugilist. După ce și-a pierdut mama, unchiul acestuia a decedat. Roger Mayweather suferea de diabet și alte boli mintale, acesta fiind primul campion mondial din familia sa. Acesta l-a antrenat ani de zile pe Floyd și l-a ajutat să devină campion mondial la cinci categorii de greutate. Momentan nu se știe care este cauza decesului, dar se știa că Roger avea probleme de sănătate de mai mulți ani. În 2016, unchiul lui Floyd a plecat de acasă și a fost găsit de autorități după câteva zile. În cariera sa, Roger a boxat 72 de meciuri, în care a obținut 59 de victorii și 13 înfrângeri, iar în 1999 s-a retras din sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: