Redactia.ro
Home » TV » Fosta asistentă TV, bună de plată. Cât datorează postului Antena 1 după demisie

Fosta asistentă TV, bună de plată. Cât datorează postului Antena 1 după demisie

Fosta asistentă TV, bună de plată.

Scandalul dintre Acces Direct și fosta asistentă Tv, Emily Burghelea pare că nu se mai sfârșește. Blondina trebuie să le reprezentanților Acces Direct o sumă de bani, pentru că a publicat informații din culisele emisiunii.

Fosta asistentă TV, bună de plată. Cât datorează postului Antena 1 după demisie

Scandalul dintre reprezentanții Acces Direct și fosta asistentă, Emily Burghelea revine, după ce aceștia i-ar fi cerut acesteia o sumă de bani pentru că a divulgat informații din culisele emisiunii.

Reamintim că în urmă cu câteva luni, Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct, după ce a dezvăluit că întreaga echipă de producție ascunde faptul că Veronica Stegaru este agresată de soțul ei, Viorel.

Ulterior, au apărut acuzații grave din partea fostei asistentă și Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii, fiecare având propria versiune.

Recent, Emily a revenit cu declarații exclusive pentru Cancan.ro, unde a vorbit despre un eventual proces cu reprezentanții emisiunii Acces Direct.

Fosta asistentă a declarat că aceștia i-ar fi cerut o sumă de bani pentru postările pe care le-a publicat despre culisele emisiunii. Totodată, aceasta a menționat că în acest război, mai mulți avocați foarte buni din România și extrem de cunoscuți, s-au oferit să o reprezinte gratuit.

După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație), a spus Emily Burghelea.

Ce sumă de bani trebuie să plătească Emily Burghelea?

Blondina a precizat că a fost de acord să le trimită bani reprezentanților de la Acces Direct. După ce în presă s-a zvonit că aceasta trebuie să plătească suma de 380.000 de euro, echipa de producție nu i-au mai răspuns fostei asistentă.

După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost că avocați celebri s-au oferit să mă apere pro bono. Oameni foarte, foarte pricepuți, poate chiar cei mai pricepuți din domeniu. Au auzit despre caz și m-au contactat”, a spus Emily Burghelea.

Mai mult, Emily Burghelea că există o persoană din interiorul producției care ar fi de acord să depună mărturie împotriva echipei de producție. Emiliana a renunțat la jobul de asistentă din cadrul emisiunii Acces Direct pentru că nu a mai dorit să fie complice la mușamalizarea bătăilor pe care Veronica le primea de la Viorel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: