Redactia.ro
Home » Monden » Fostele soții ale Alex Bodi au ajuns la cuțite! Iulia Sălăgean, acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Fostele soții ale Alex Bodi au ajuns la cuțite! Iulia Sălăgean, acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Iulia Salagean, atac dur la adresa Biancai Dragusanu

De la prietenie au ajuns la rivalitate! Aceasta este relația pe care o au, în prezent, fostele soții ale lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean. Cele două păreau că se înțeleg de minune, dar iată că Iulia Sălăgean a făcut dezvăluiri dure, care denotă că Bianca Drăgușanu a trădat-o. De altfel, Iulia Sălăgean o acuză de violență pe fosta asistentă TV.

Fostele soții ale Alex Bodi au ajuns la cuțite! Iulia Sălăgean, acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu, foste soții ale lui Alex Bodi, au ajuns la cuțite. Deși păreau bune prietene, Iulia Sălăgean a mărturisit că Bianca Drăgușanu purta o mască în fața ei. Totodată, o acuză pe blondină de violență față de un prieten comun. I-ar fi dat cu paharul în cap și chiar ar fi pus mâna pe cuțit ca să-l atace.

Image result for iulia salagean si bianca dragusanu

Iulia Sălăgean a relatat episodul de manifestare a violenței, din partea Biancăi Drăgușanu. După ce ea a aflat de la un prieten comun că fosta asistentă TV o vorbește de rău în lipsa sa, Iulia Sălăgean l-a luat pe individ și l-a adus în fața Biancăi Drăgușanu. L-a pus să confirme și în prezența acesteia, ceea ce i-a spus ei, că o bârfește. Auzindu-l pe bărbat cum o dă de gol, Bianca Drăgușanu a pus mâna pe un pahar și i l-a aruncat în cap.

„Am confruntat-o. Celelalte informații care mi s-au spus voiam să le pun pe masă și să le discutăm de Ziua Îndrăgostițolor. Ne-am întâlnit și am luat și acea persoană de încredere și am dus-o de față și am zis: „uite, am auzit așa, așa, așa. E adevărat?”. Ea a zis că nu e adevărat, că nu a vorbit așa de mine. Eu atunci mă întorc la persoana de lângă mine, adică prietenul ei, și întreb „a vorbit ea vreodată așa frumos de mine?”, că eu am prezentat ca și când ar fi vorbit frumos și el a zis „nu, nu a vorbit niciodată frumos de tine”. În momentul acela Bianca a luat un pahar și a aruncat după el și l-a lovit în cap pe acel băiat”, a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars.

Image result for iulia salagean si bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu nu s-a oprit aici. A pus mâna și pe un cuțit cu care a sărit la prietenul lor comun. Iulia Sălăgean este dezamăgită de fosta asistentă TV, deoarece o credea prietenă.

„După care s-a ridicat, că nu i-a dat cu paharul și a rămas acolo. A luat un cuțit de pe masă și a sărit cu cuțitul la el. Pentru mine a fost dureros că mă mințea și dacă ea reacționa în altfel și adevărul era de partea ei, era calmă. Eu i-am spus-o și ei și prietenei ei că totul a fost pur din partea mea. Cred că ea avea planuri malefice, le-a pus strategic”, a mai adăugat Iulia Sălăgean.

Iulia Sălăgean: ”M-a influențat cu multe ca să-mi stric imaginea în fața lui Alex Bodi”

De asemenea, Iulia Sălăgean, prima soție a lui Alex Bodi, este de părere că Bianca Drăgușanu a instigat-o împotriva lui Alex Bodi, încât acesta să fie dezamăgit de ea.

”M-a influențat cu multe chestii ca să-mi stric imaginea și ca Alex să fie eventual dezamăgit de mine, pentru că indiferent de ce se întâmplă sau cu cine e Alex eu rămân mama copilului lui și o să avem o legătură continuă, adică asta nu o să se rupă niciodată. Tocmai de aceea am vrut ca toată această legătură cu Alex să rămână pozitivă, că nu face bine copilului să fie mereu în stres. Din partea mea nu a existat niciodată să-i dau copilul. Indiferent că poate-l uram de moarte și nu voiam să-l văd în fața ochilor, copilul i l-am dat. Îi vorbesc foarte frumos fetiței despre el că văd cât de mult îl iubește. Dacă vreau să mă răzbun cumva pe Alex, mă răzbun pe copilul meu și nu am cum să fac asta”, a mai spus Iulia Sălăgean, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: