Redactia.ro
Home » Monden » Fostul soț al Ancăi Țurcașiu are o nouă iubită. Cei doi au fost surprinși în ipostaze compromițătoare

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu are o nouă iubită. Cei doi au fost surprinși în ipostaze compromițătoare

GALERIE FOTO (5) Fostul soț al Ancăi Țurcașiu are o nouă iubită

Divorțul dintre Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu i-a șocat pe apropiații cuplului. Deși au trecut aproximativ 2 luni de la despărțire, soțul actriței și-a găsit o nouă parteneră și nu s-a sfiit să se afișeze cu ea în public.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu are o nouă iubită. Cei doi au fost surprinși în ipostaze compromițătoare

După aproximativ 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au decis să se despartă. Anunțul șocant a fost dat chiar de actriță pe rețelele de socializare în urmă cu aproape 2 luni.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu deja și-a găsit o altă parteneră,la doar două luni de la despărțirea de actriță. Medicul Cristian Georgescu a fost surprins în compania unei femei într-un centru comercial din zona de nord a Capitalei. Cei doi au ieșit la plimbare, acompaniați de copilul partenerei.

Potrivit imaginilor surprinse de Cancan.ro, cei doi nu au ținut cont de ochii lumii, și și-au arătat iubirea reciproc. Fostul soț al Ancăi Țurcașiu s-a sărutat tandru cu noua parteneră, chiar sub ochii fiului acesteia.

Culmea e că nici această nouă parteneră n-ar fi chiar lipsită de obligații. Femeia a fost surprinsă recent de către paparazzi Cancan alături de băiețelul ei, dar și de un bărbat, în apropierea unei școli. Pesemne, bărbatul în cauză n-ar fi altul decât tatăl copilului ei, cu care nu se știe ce fel de relație are. Cert e că cei trei s-au comportat ca o familie fericită și unită, imagine care contravine cu cea pe care am văzut-o cu toții în mall, în care femeia se iubește cu medicul Cristian Georgescu. Deci, ce ziceți, să fie îțele chiar atât de îmbârligate?

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul său

Anca Țurcașiu, în vârstă de 50 de ani trece în momentul de față printr-o perioadă dificilă după ce a decis să divorțeze de soțul ei. Actrița a anunțat în urmă cu două luni că divorțează de cel care i-a fost alături timp de 22 de ani. Cei doi au un fiu în vârstă de 21 de ani, care urmează cursurile Facultății de Inginerie Spațială din București.

Aceasta și-a șters de pe conturile de socializare cam toate pozele în care apare alături de soțul ei, iar fanii care au observat acest lucru au încurajat-o. “Important în viață este să nu ne pară rău de experienta vieții! Viața trebuie să meargă înainte pentru dumneavoastră! O viață liniștită vă doresc până la capătul vieți!” este unul dintre comentariile emoționante primite de cântăreață pe pagina sa oficială de Instagram.

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei după aproape 22 de ani de căsnicie, vestea fiind dată chiar de actriță pe rețelele de socializare.