Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum a fost surprinsă fiica Anamariei Prodan. Rebecca Prodan a impresionat

FOTO Cum a fost surprinsă fiica Anamariei Prodan. Rebecca Prodan a impresionat

GALERIE FOTO (5) Rebecca Prodan, la terasa cu prietenele

Una dintre cele două fiice ale Anamariei Prodan, Rebecca Prodan Dumitrescu, este acum o domnișoară în toată firea. Drept dovadă, felul cum a fost fotografiată de paparazzi în aceste zile, în timp ce se relaxa alături de câteva prietene, la o terasă din Capitală.

FOTO Cum a fost surprinsă fiica Anamariei Prodan. Rebecca Prodan a impresionat

Rebecca Prodan, fiica impresarei Anamariei Prodan, este o fire dezinvoltă. Rebecca a fost surprinsă de paparazzi, la o terasă din Capitală, în cele mai naturale ipostaze. Tânăra în vârstă de 22 de ani a mâncat cu poftă, a râs cu mult chef și, la un moment dat, și-a șters nasul în cel mai firesc mod. Ba chiar a cerut și ajutorul uneia dintre prietene pentru a vedea dacă a făcut acest lucru bine.

FOTO Rebecca Prodan la terasă cu o prietenă, vezi mai multe foto pe Spynews

La terasă, Rebecca Prodan a adoptat o ținută simplă. Un rucsac, un tricou, o pereche de pantaloni scurți, la care a asortat o coafură tip coadă de cal.

Rebecca Prodan, singura femeie din conducerea unui club de primă ligă din România

Galerie Foto | Model internațional și patron de club în Liga 1! Cine este Rebecca Prodan Dumitrescu

Dincolo de acestea, Rebecca Prodan Dumitrescu a devenit la vârsta sa singura femeie din conducerea unui club de primă ligă din România. În cadrul unui interviu, ea a spus că-și dorește să facă din fotbal ceea ce a făcut și familia ei.

„Mi-am dorit să aplic ceea ce m-au învățat familia și școala. Încet, încet, noi, cei patru frați, trebuie să ducem mai departe micul imperiul pe care părinții nostru l-au construit de la zero. Fotbalul aduce atâta bucurie…Eu sunt omul care ascultă și învață. Și oamenii de la Hermannstadt au fost foarte OK, nu m-am simțit nicio clipă privită ca pe o… hai să zic ciudățenie… Nu sunt nici prima, nici ultima femeie în structura de conducere a unui club de fotbal.Noi, ca familie, respirăm fotbal și în general sport. Mă alătur celor ce își doresc să facă performanță, celor ce iubesc să vadă bucurie pe stadion și celor ce promovează sportul, adică viața. Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată„, a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu, pentru Fanatik.

Rebecca Prodan Dumitrescu, prima patroană din fotbalul românesc: „Nu am voie să fiu pe locul 2” – Evenimentul Zilei

Pentru aceeași sursă, Rebecca Prondan a precizat că-și dorește să fie un exemplu pozitiv pentru cei din jur.

„Rebecca Prodan Dumitrescu este un om în adevăratul sens al cuvântului, cu o educație perfectă și un bun simț incredibil pe care… mi-a spus mie cu toată sinceritatea (râde)… nu ar vrea să-l piardă din cauza faptului că a intrat în fotbal. În orice caz nu sunt o fire care își dorește să iasă în față cu orice preț doar de dragul publicității. Îmi doresc să ies în față cu ceva din care lumea poate să învețe ceva și să ia exemplu. Ai văzut și de la primul răspuns că sunt o modestă… (râde)”, a mai afirmat Rebecca Prodan Dumitrescu.

Pe lângă sport, de menționat este că fiica Anamariei Prodan cochetează și cu modelling-ul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: