Redactia.ro
Home » Monden » Rebecca Prodan Reghecampf este leită mama ei! Fiica impresarei conduce un bolid de sute de mii de euro pe străzile din Capitală

Rebecca Prodan Reghecampf este leită mama ei! Fiica impresarei conduce un bolid de sute de mii de euro pe străzile din Capitală

GALERIE FOTO (3) Rebecca Prodan Reghecampf este leită mama ei! Fiica impresarei conduce un bolid de sute de mii de euro pe străzile din Capitală

Rebecca Prodan Reghecampf este leită mama ei! Fiica impresarei a fost surprinsă de paparazzi conducând un bolid de sute de mii de euro pe străzile din Capitală.

Rebecca Prodan Reghecampf este leită mama ei

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România, însă pe lângă asta, este și o mamă devotată. Impresara fotbaliștilor are patru copii, Sarah Dumitrescu, Rebecca Dumitrescu, care sunt fetele din prima căsătorie, pe Luca Reghecampf, băiatul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie și Laurențiu Reghecampf Junior, băiețelul pe care l-au făcut Anamaria Prodan și Laurențiu împreună.

Deși toți copiii îi seamănă atât ei cât și lui Laurențiu Reghecampf, Rebecca Prodan Reghecampf este leită mama ei. Trăsăturile sunt foarte evidențiate, iar personalitatea este aproape identică. Mai mult, aceasta este la fel de curajoasă și puternică precum mama ei, nefiindu-i frică să conducă un bolid puternic care valoarează aproape jumătate de milion de euro.

Rebecca este fiica cea mare a Anamariei Prodan și la doar 21 de ani este copia fidelă a mamei ei. Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele tinerei, iar imaginile demonstrează că totul se moștenește, mai ales atunci când vine vorba de dorința de a trăi în lux și opulență.

Rebecca Prodan Reghecampf este leită mama ei! Fiica celebrei impresare a ales să poarte o ținută simplă, dar care i-a scos perfect picioarele lungi în evidență și pe cât de comodă și simplă a fost ținuta, pe atât de scumpă e ca valore, căci știm foarte bine că familia Reghecampf se îmbracă numai de la cele mai tari branduri din lune.

Rebecca Prodan și-a luat amicele și au făcut o mică plimbare, cu bolidul de lux al mamei sale, în valoare de sute de mii de euro, pe străzile din Capitală. Bineînțeles, întorcând toate privirile către ele.

Rebecca, singura femeie din conducerea unui club de primă ligă

Rebecca Prodan Dumitrescu este membru în Consiliul Director al clubului Hermannstadt şi model internațional. Aceasta a devenit în iunie, singura femeie din conducerea unui club de primă ligă din România.

”Mi-am dorit să aplic ceea ce m-au învățat familia și școala. Încet, Încet, noi, cei patru frați, trebuie să ducem mai departe micul imperiu pe care părinții noștri l-au construit de la zero. Fotbalul aduce atâta bucurie…Eu sunt omul care ascultă și învață. Și oamenii de la Hermannstadf au fost foarte OK, nu m-am simțit nicio clipă privită ca pe o…hai să zic ciudățenie…Nu sunt nici prima, nici ultima femeie în structura de conducere a unui club de fotbal”, a decarat Rebecca Prodan.

Rebeca Prodan Reghecampf este leită mama ei! Într-un interviu acordat anul acesta, fiica Anamariei Prodan s-a autocaracterizat în câteva cuvinte.

”Rebecca Prodan Dumitrescu este un om în adevăratul sens al cuvântului, cu o educație perfectă și un bun simț incredibil pe care…mi-a spus mie cu toată sinceritatea (râde)…nu ar vrea să-l piardă din cauza faptului că a intrat în fotbal. În orice caz nu sunt o fire care își dorește să iasă în față cu orice preț doar de dragul publicității. Îmi doresc să ies în față cu ceva din care lumea poate să învețe și să ia exemplu”, a mai spus Rebecca Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: