Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy de la Clejani a fost cerut în căsătorie de un personaj celebru din online. „Îmi dau domnișoria ție”

Fulgy de la Clejani a fost cerut în căsătorie de un personaj celebru din online. „Îmi dau domnișoria ție”

Fulgy de la Clejani este personajul principal lumii mondene la momentul actual. Fiul Clejanilor a intrat in atenția presei recent, după ce a luat “exemplul” surorii sale și a condus sub influența substanțelor interzise. Acesta a iscat și un adevărat scandal cu mai multe persoane publice, mai apoi amenințându-și tatăl. Cu toate ca el este un “personaj negativ” la acest moment, Fulgy a atras o pretendentă care dorește să ii fie soție. Despre cine este vorba.

Floricica Dansatoarea l-a cerut în căsătorie pe Fulgy de la Clejani

Fulgy de la Clejani s-a afișat cu mai multe bombe sexy din showbiz, dar de această dată Floricica Dansatoarea își încearcă norocul la inima lui. Aceasta le-a mărturisit fanilor din mediul online că își dorește să îl ia de bărbat chiar pe băiatul clejanilor.

Gata, acum îl iau pe Fulgy de soț! M-am aranjat pentru tine, dar lasă răutatea și lumea în pace. Hai să fie pace și dați pe balans. Ne luăm amândoi, sunt domnișoară. Îmi dau domnișoria ție, dar fii om de omenie. Fulgy, te fac eu om, ia-ma pe mine de nevastă, uiţi de tot ce-ai în tine. Domnişoria mea face minuni.„, a spus Floricica Dansatoarea în mediul online.

Fulgy de la Clejani și-a arătat iubita pe story după ce s-a zvonit că are o relație cu Denisa Despa

Fulgy de la Clejani s-a lăudat cu frumoasa sa iubită internauților și a postat-o în repetate rânduri de două zile încoace. El se afișează alături de o șatenă focoasă, căreia i se adresează cu „iubito” sau „nevasta mea”. Ieri, Fulgy de la Clejani a mers împreună cu noua sa iubită să își cumpere un nou apartament. Cei doi au servit cafeaua împreună iar mai apoi au mers la o terasa de fițe din Capitală. Astăzi, Fulgy de la Clejani a apărut în fața fanilor tot alături de presupusa sa iubită, care ce sa vezi, îi este și șofer de când el a rămas fără permis.

În filmare se vede cum Fulgy de la Clejani nu se poate abține să nu o pupe pe iubita sa și îi spune în repetate rânduri că vrea să o pupe. El pare să fie foarte mândru de noua sa achiziție, dovada fiind numărul mare de filmulețe pe care acesta le face publice cu domnișoara care îl însoțește.

Uitați-o oameni buni pe nevasta mea, careia îi iau apartament aici acum. Sărumana. Sărumâna nevasta mea. Dă-mi să-ți pup și eu mâna în direct. Iubita mea frumoasa hai să ne bem cafeaua. Acuma cumpăr apartament aici. Am spus că atunci când o să îmi găsesc o iubită pe masură o să v-o arăt. Dă-mi să te pup si eu pe mână. Te rog din toata inima mea.(…) vreua și eu să anunț Poliția Română că dacă cumva îmi opriți iubita care îmi este șofer, iubito eu mor. Eu pe iubita mea o pup doar pe obraz. Te iau de nevastă. Îți fac viața frumoasă, te iubesc nevasta mea. Iubita mea vrea fie actriță.„, a spus Fulgy de la Clejani pe story.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: