Redactia.ro
Home » Știri » Zeci de oameni au participat la funeraliile liderului clanului Duduianu. Ce s-a întâmplat cu fiii acestuia

Zeci de oameni au participat la funeraliile liderului clanului Duduianu. Ce s-a întâmplat cu fiii acestuia

GALERIE FOTO (5) Zeci de oameni au participat la funeraliile liderului clanului Duduianu

Zeci de oameni au participat la funeraliile liderului clanului Duduianu. Membrii familiei Duduianu au avut parte de încă o lovitură dureroasă. La patru luni de la moartea liderului clanului, Emi Pian, tatăl acestuia, s-a stins din viață. Deși înmormântarea fiului său a fost una fastuoasă, bărbatul în vârstă de 77 de ani a fost condus pe ultimul drum în mare secret, în cursul zilei de joi.

Zeci de oameni au participat la funeraliile liderului clanului Duduianu

La patru luni de la moartea liderului Duduianu Emi Pian, membrii clanului sunt din nou în doliu. Tatăl acestuia, Nicolae Duduianu, în vârstă de 77 de ani, s-a stins din viață în urmă cu două zile în penitenciarul Mioveni, după ce a suferit un stop cardiac. Nicolae Duduianu, zis si „Regele Pian”, a fost condamnat la închisoare, în urmă cu 1 an, după ce a fost acuzat de tentativă de omor. Bărbatul ar fi lovit, intenționat, cu mașina o persoană pe trecerea de pietoni. Acesta se afla la Penitenciarul Mioveni în momentul în care și-a dat ultima suflare.

Se pare că Nicolae Duduianu a fost internat în urmă cu câteva săptămâni la Spitalul Mioveni, după ce ar fi suferit un infarct. Anunțul morții a fost făcut de reprezentanții Penitenciarului Spital Mioveni. „La Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar – spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni medicale cronice”, au transmis reprezentanții penitenciarului.Menţionăm că decesul indicat nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic,ci este asociat istoricului medical şi vârstei înaintatea persoanei”, se arată într-un comunicat al ANP.

Dacă înmormântarea fiului său, Emi Pian, a avut loc cu mare fast, Nicolae Duduianu a fost condus pe ultimul drum, în secret, joi după-amiaza. La eveniment au participat mai multe echipaje de Poliție, pentru a se asigura că nu sunt încălcate restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate astea, peste 23 de persoane care au participat la înmormântare, au primit amenzi pentru că nu au respectat măsurile de prevenire împotriva coronavirusului. Aceștia nu au păstrat distanțarea fizică și nu au purtat corespunzător măștile de protecție. Nicolae Duduianu, tatăl lui Florin Mototolea, a fost înmormântat lângă fiul său, la cimitirul Tudor Vladimirescu.

Fiii lui Nicolae Duduianu au venit din arest să-și înmormânteze tatăl

Momente grele pentru membrii clanului Duduianu. După ce fratele lor, Emi Pian, a murit în urmă cu patru luni, Grațian și Ciprian Duduianu și-au înmormântat, joi după-amiază, tatăl. Deși sunt în arest preventiv, fiind acuzați că au încercat să îl ucidă pe cel care le-a omorât fratele mai mare, cei doi frați au fost conduși de poliție, pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum. Potrivit Spynews.ro, Grațian și Ciprian au fost aduși la înmormântarea tatălui lor, cu o mașină de poliție, momentul fiind surprins de paparazzi. Pentru a viziona imaginile de la înmormântarea lui Nicolae Duduianu, puteți intra AICI.

Reamintim că în noaptea de 3 spre 4 august, Florin Mototolea, zis și Emi Pian, a fost ucis într-o confruntare cu un membru al clanului Rinu. În urma acesteia, liderul Duduienilor, a fost înjunghiat în femur, acesta decedând la scurt timp după ce a ajuns la spital. Cu toate că, și la acea vremea erau în vigoare numeroase măsuri de protecție împotriva coronavirusului, acesta a fost înmormântat cu mare fast, la eveniment participând sute de persoane. Totodată, zeci de echipaje de jandarmi și poliție au luat parte la eveniment, pentru a se asigura că nu sunt încălcate restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: