Redactia.ro

Gabi Tamaș nu scapă de pedeapsă. Out de la Hapoel!

Gabi Tamaș nu scapă de pedeapsă. Out de la Hapoel!

Gabi Tamaș nu scapă de pedeapsă. Situaţia lui se complică. Credea că va scăpa nepedepsit după scandalurile provocate în ultima vreme, dar patronul clubului Hapoel Haifa nu vrea să-i mai tolereze comportamentul şi se gândeşte serios să renunţe la român.

Iniţial, în luna martie a fost reţinut de poliţie deoarece conducea cu viteză, 205 km pe oră şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Atunci a petrecut 7 nopţi în arestul poliţiei, apoi a stat în arest la domiciliu. Ioav Katz, patronul clubului Hapoel Haifa i-a fost aproape şi a încercat să rezolve situaţia, asigurăndu-l că nu îi va rezilia contractul.

După nici două luni, Tamaş a comis-o din nou.

Gabi Tamaș nu scapă de pedeapsă. Aflat la o petrecere şi beat fiind l-a sunat pe Ioav Katz adresându-i cuvinte dure. Românul a susţinut că cineva i-ar fi pus ceva în băutură pentru a-l putea instiga împotriva preşedintelui. Acum, se pare că patronul clubului nu vrea să mai tolereze comportamentul românului. L-a informat pe Gabi Tamaș ca săptămâna următoare să se prezinte la club însoţit de avocaţii săi. Se pare că, acum este pregătit să rezilieze înţelegerea.

Fundaşul mai avea contract până pe 15 iunie

El a solicitat să fie plătit şi pentru perioada arestului. Clubul, însă, vrea să pună alte clauze mult mai dure în contract. Vrea să-i micșoreze salariul. Până pe data de 14 iulie, Tamaş mai are de efectuat muncă în folosul comunităţii la un spital unde merge de cinci ori pe săptămână. Apoi va primi paşaportul şi va putea pleca din Israel.

Citește și: Denis Drăguș ar putea pierde meciul cu Croația

Nu are voie să conducă în acestă ţară 4 ani. În cazul unei recidive va ajunge la puşcărie pentru cel puţin 6 luni. Chiar dacă se află în această situaţie se pare că Tamaş ar fi dorit să joace şi de alte echipe din Israel, dar şi din Liga 1.

Sursa: www.gsp.ro