Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat partenerul! ”A fost cea mai grea lună din viața mea”

Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat partenerul! ”A fost cea mai grea lună din viața mea”

Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat partenerul! ”A fost cea mai grea lună din viața mea"

Gabriela Cristea a mărturisit în fața tuturor că și ea și-a înșelat unul dintre parteneri. Prezentatoarea TV a povestit că a fost cea mai grea lună din viața ei. 

Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat partenerul! ”A fost cea mai grea lună din viața mea”

Gabriela Cristea este o femei asumată și nu i-a fost niciodată frică să vorbească despre trecutul ei sau despre viața privată. Recent, aceasta a uimit pe toată lumea după ce a mărturisit în fața tuturor că și ea și-a înșelat unul dintre parteneri. Prezentatoarea TV a povestit că a fost cea mai grea lună din viața ei, astfel nu ar mai repeta acest lucru niciodată.

Gabriela este de ani de zile într-o relație frumoasă cu Tavi și se iubesc nebunește. Cei doi au petrecut nenumărate momente frumoase împreună, însă, ce-i drept, în căsnicia lor au existat și momente mai puțin plăcute, momente tensionate, de care niciunul dintre ei nu se ferește și amândoi preferă să spună lucrurilor pe nume atunci când vine vorba despre relația lor. Deși cei doi obișnuiesc să își povestesc absolut orice, astfel nu își ascund nimic în aceste momente, vedeta a făcut o mare mărturisire în direct la TV, în cadrul unei emisiuni, pe care cu siguranță nici soțul ei nu o știa.

Prezentatoarea TV a recunoscut, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, după ce a deschis subiectul despre infidelitatea partenerului, faptul că și ea a înșelat. Nu, nu și-a înșelat actualul soț, căci vedeta a argumentat că totul s-a întâmplat în trecut și doar pentru o lună.

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci… este un efort atât de mare încât eu am zis: Stop! Până aici”, a declarat chiar Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Gabriela Cristea încă se judecă cu fostul ei soț decedat

Gabriela Cristea și Marcel Toader a fost căsătoriți timp de 5 ani de zile. Finalul mariajului lor a fost plin de scandal, însă ulterior cei doi și-au refăcut viața. Totul părea să se fi liniștit, însă fostul soț al prezentatoarei a decedat în urmă cu doi ani, iar totul abia atunci începea!

Acum, se pare că pe soția lui Tavi Clonda o urmărește trecutul din urmă. În urma relației dintre cei doi au rămas câteva procese nerezolvate, iar acum Gabriela Cristea a fost obligată, în instanță, să predea autoturismul fostului soț. Timp de 10 ani, aceasta s-a folosit de mașina rămasă după moartea celui care i-a fost partener 5 ani, acum, vedeta trebuie să o returneze. Administratorul judiciar al firmei lui Marcel Toader a chemat-o însă în instanță, somând-o să returneze autoturismul, care era bun al companiei, notează Wowbiz. În cazul în care vedeta nu accepta să retuneze automobilul, aceasta trebuia să plătească o amendă usturătoare.

”Astăzi am plecat devreme de acasă pentru ca am multe treburi de rezolvat prin oraș. Am închiriat pe termen mai lung o mașină sigură de la… până când ne vom achiziționa o altă mașină, ca să reușim să facem tot ce ne-am propus. La drum!”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: