Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, reacție dură pe Instagram. Soția lui Dani Oțil a fost criticată pentru un gest mărunt

Gabriela Prisăcariu, reacție dură pe Instagram. Soția lui Dani Oțil a fost criticată pentru un gest mărunt

Gabriela Prisăcariu, reacție dură pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, reacție dură pe Instagram. Dani Oțil și soția sa trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. În urmă cu câteva săptămâni au devenit părinți pentru prima oară,iar acest lucru le-a schimbat total viața. Recent, Gabriela a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a primit mai multe critici din partea fanilor.

Gabriela Prisăcariu, reacție dură pe Instagram. Soția lui Dani Oțil a fost criticată pentru un gest mărunt

Gabriela Prisăcariu, reacție dură pe Instagram. Modelul a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câteva săptămâni. Dani Oțil și soția sa trăiesc clipe de neuitat de când fiul lor a venit pe lume. Gabriela Prisăcariu este activă pe rețelele de socializare, păstrând legătura cu fanii ei. Recent, vedeta s-a confruntat cu o situație problematică, motiv pentru care a răbufnit. Aceasta a fost criticată de internauți, iar blondina nu s-a mai abținut. Utilizatorii s-au agitat atunci când au văzut că vedeta amestecă banii cu lucrurile copilului, iar acest lucru nu li se pare cel mai igienic lucru. Astfel, Gabriela a fost pusă la zid, iar la rândul ei,blondina a reacționat.

Cu toate că a încercat să explice, cum au stat lucrurile de fapt, soția lui Dani Oțil le-a dat replică internauților. ”Vai, cum am putut să pun hainele și scutecele lângă bani?! Așa ceva nu se face! Vai, copilul are geanta lui, dar am plecat în grabă și am pus tot ce am apucat în paporniță. Mai nou totul trebuie să fie steril. Nu trebuie să mai explic. O, bine că sunteți voi perfecți. Sincer, mi se pare mie sau lumea a lua-o razna rău de tot. Primesc tot mai multe mesaje, orice faci se găsește cineva care să-ți scrie. Voi nu aveți și voi o treabă a voastră”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Mai mult, sătulă ca lumea să o critice la fiecare pas, fotomodelul a ținut să mai aducă în atenția tuturor că are grijă de copilul ei. ”Ați uitat când ne scăpau nouă părinții suzeta pe jos? Ce făcea mama noastră? O lua de pe jos, o sufla puțin, eventual o bagă în gura ei și gata, era sterilă”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Dani Oțil, îngrijorat de cum evoluează pandemia în România

Dani Oțil a declarat în urmă cu câteva zile că este îngrijorat de pandemia de coronavirus din România. Prezentatorul tv a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, vizându-i pe medici și specialiști. Dani a încercat să exprime faptul că situația pandemică nu are o triectorie tocmai bună.

Vedeta tv a recunoscut că România nu era văzută deloc cu ochi buni în Europa, iar acum, pentru că multă lume refuză să aibă încredere în știință, țara este luată în vizor. „Se uitau urât la noi în Europa că suntem HOȚI. Acu se uită și mai urât că suntem HOȚI BOLNAVI cam PROȘTI.”, a transmis Dani Oțil pe pagina personală de Instagram. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit înainte ca fiul lor să vină pe lume. În prezent, cei trei sunt extrem de fericiți, iar Dani și Gabriela se bucură de fiecare momente petrecut alături de Luca Tiago.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: