Redactia.ro
Home » Monden » George Clooney, de urgență la spital! De ce boală suferă celebrul actor

George Clooney, de urgență la spital! De ce boală suferă celebrul actor

GALERIE FOTO (6) George Clooney, de urgență la spital!

George Clooney, de urgență la spital! Celebrul actor George Clooney a ajuns de urgență la spital, după ce a fost nevoit să slăbească 14 kilograme. Ulterior,medicii i-au pus un diagnostic crunt. Îngrijorați de starea sa, actorul le-a spus fanilor săi de ce boală suferă.

George Clooney, de urgență la spital! De ce boală suferă celebrul actor

George Clooney, de urgență la spital! Unul dintre cei mai talentați și îndrăgiți actori din întreaga lume a ajuns de urgență la spital. George Clooney, căci despre el este vorba și-a îngrijorat fanii, după ce a ajuns la spital. Acesta le-a spus acestora ce diagnostic crunt a primit de la medici. George Clooney este cunoscut în întreaga lume și se bucură de un succes incredibil pe plan profesional. Cu toate că are tot ce își dorește, actorul nu este lipsit de necazuri. Clooney a ajuns de urgență la spital! Recent, marele actor a vorbit în fața admiratorilor săi despre un moment care l-a marcat. Acesta le-a povestit fanilor săi că a fost nevoit să slăbească 14 kilograme pentru noul său personaj din filmul „The Midnight Sky”,. Evident, nu a stat pe gânduri și a slăbit 14 kilograme, iar acest lucru i-a dăunat organismului său. La scurt timp, George Clooney a ajuns de urgență la spital.

După ce a ajuns la spital, actorulului i s-au prelevat analize, în urma cărora medicii i-au pus un diagnostic groaznic. Celebrul actor suferă de pancreatită, motiv pentru care, acesta tebuie să urmeze un tratament strict, pentru ca starea sa de sănătate să nu se înrăutățească. „Am încercat să slăbesc prea mult într-un timp prea rapid şi m-am neglijat. Mi-a luat câteva săptămâni să îmi revin şi, fiind şi regizor la filmul respectiv, mi-a fost foarte greu să facă faţă pentru că aveam nevoie de multă energie. Filmam pe un gheţar din Finlanda, ceea ce a făcut ca filmarea să fie şi mai dificilă, dar în mod cert mi-a fost de ajutor pentru a da viaţă personajului”, a spus actorul. Totodată, George Clooney a declarat că a slăbit foarte repede și nu s-a îngrijit o perioadă de timp, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra sănătății sale.

George Clooney in filmul The Midnight sky

Povestea surprinzătoare a soției lui George Clooney

George Clooney și Amal Clooney formează unul dintre cele mai frumoasă cupluri de la Hollywood. Activistă pentru drepturile omului și avocată de prestigiu, Amal are o poveste de viață impresionantă. Amal este fiica unei jurnaliste și a unui fost profesor universitar, fiind născut în Liban, în plin război civil. Spre deosebire de alte iubite ale celebrului actor, actuala sa soție nu are nicio legătură cu showbiz-ul Amal Allamuddin și-a obținut diploma în 2000 iar la scurt timp a ajuns unul dintre cei mai apreciați avocați din Londra. „George Clooney este norocos sa aiba o fata ca Amal. E foarte educata si o persoana foarte stimata in aceasta zona”, a declarat proprietarul unui restaurant din orasul natal al lui Amal. George și Amal s-au întâlnit în Italia și a fost dragoste la prima vedere. La acea vreme ea avea 36 de ani, iar el 53. „A fost unul din acele lucruri amuzante. Din minutul in care ne-am intalnit, ne-am inteles bine si am simtit ca vom fi impreuna„, a spus Clooney in emisiunea lui Ellen DeGeneres. Mai mult, actorul a declarat că cel mai mult i-a plăcut la Amal faptul că este o ființă deșteaptă și protectoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: