Redactia.ro
Home » Sport » George Puşcaş a primit nota 4! „A reușit doar faulturi prosteşti”

George Puşcaş a primit nota 4! „A reușit doar faulturi prosteşti”

George Puşcaş a primit nota 4

George Puşcaş a primit notă 4 după meciul Reading – Nottingham Forest, scor 1-1. Atacantul pare că nu și-a revenit încă, după accidentarea suferită în luna decembrie.

Atacantul român nu s-a regăsit deloc în meciul de miercuri seara, dintre Reading și Nottingham Forest. A început partida ca titular, dar în minutul 78 antrenorul a decis să-l înlocuiască cu Baldock. Acesta a reușit și golul egalizator pe finalul partidei. Jurnaliștii de la site-ul „GetReading” i-au acordat lui George Puşcaş doar nota 4, pentru prestația sa, care a lăsat mult de dorit.

„O evoluţie frustrantă pentru jucătorul român, care arată lipsă de încredere. Şi-a realizat bine faza de alergare, însă jocul de aşteptare a fost modest, reuşind doar câteva faulturi prosteşti „, au scris jurnaliștii englezi.

Reading este pe locul 15, cu 37 de puncte, după 28 de etape.

Pușcaș se resimte după accidentare

Încă de la începutul anului, Pușcaș a intrat în vizorul presei. A fost criticat dur și după prestația din meciul cu Millwall. A fost introdus în repriza a doua, dar nu a impresionat. Reading a pierdut cu 0-2 meciul.

„Nu a avut niciun rost pe teren și a greșit la golul adversarilor. Antrenorul Bowen l-a introdus pe teren pe George Puscas în locul lui Baldock, însă românul nu a reușit din nou să impresioneze. A rătăcit fără rost în pe teren, iar de la pasa sa greșită a plecat golul de 0-2 al celor de la Millwall”, au scris cei de la Readingchronicle.

Românul pare că încă nu și-a revenit după accidentarea destul de gravă suferită la mijlocul lunii decembrie. Totuși, George Pușcaș rămâne favoritul fanilor pentru postul de titular. Aceștia au ales între român, Sam Baldock, Yakou Meite, Danny Loader și Lucas Boye. Pușcaș a obținut 47% voturi, cele mai multe.

Citește și: Există poze cu Michael Schumacher în comă! Au fost vândute cu 1 milion de lire sterline!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: