Redactia.ro
Home » Știri » Gestul incredibil al unui bărbat din Onești! La două zile de la tragedie acesta a fost prins cu un pistol pe străzile orașului

Gestul incredibil al unui bărbat din Onești! La două zile de la tragedie acesta a fost prins cu un pistol pe străzile orașului

Gestu incredibil al unui bărbat din Onești! La o zi de la tragedie acesta a fost prins cu un pistol pe străzile orașului

La două zile după ce tragedia din Onești a avut loc, un bărbat a fost prins de jandarmi plimbându-se cu pistolul la vedere prin oraș. 

Un bărbat din Onești a fost prins cu un pistol pe străzile orașului

Deși orașul Onești este acum împânzit de polițiști și de jandarmi, de două zile, după cele două crime făcute de Gheorghe Moroșan, un oneștean a ieșit la plimbare prin oraș cu pistolul la vedere. Nu a avut nicio reținere șă-și etaleze ostentativ la șold pistolul și să meargă cu geaca desfăcută.

Georgiana Murgilă, un jurnalist de la Antena 3, împreună cu doi poliţişti l-au urmărit pe individul care se plimba cu arma la vedere pe o stradă din Oneşti, acolo unde doi muncitori au fost sechestrați și uciși de un bărbat în vârstă de 68 de ani.

Polițiștii au descoperit în urma percheziției că bărbatul era dotat nu numai cu pistolul, ci și cu un cuțit. Luat la întrebări, oneșteanul a explicat că umblă înarmat pentru că se simte în pericol, după ce a fost victima unui furt. Mai mult, a recunoscut că are patru arme pe care le poartă din plăcere că aşa e normal. Pistolarul a fost condus la poliție pentru cercetări.

”Mă simt ca John Wayne. Mă simt în pericol pentru că am fost victimă. Am patru arme pe care le port din plăcere. E normal ce fac mai ales că permis de port- armă”, a spus acesta în faţa camerelor în timp ce era condus la secţie de poliţişti.

Răsturnare de situație în cazul criminalului din Onești

Anchetatorii vin cu noi informații despre dubla crimă din Onești. Există posibilitatea ca unul dintre cei doi indivizi sechestrați de pensionar să fi fost ucis mai devreme de intervenția poliției la fața locului. Asta pentru că sunt imagini diferite cu Gheorghe Moroșan, suprins la balcon, cu ostaticii. Într-una se văd trei siluete, iar într-una doar două.

De asemenea, un alt element care ar putea demonstra această variantă, ar fi faptul că atunci când bărbatul de 68 de ani a sunat la 112 să anunțe că i-a luat prizonieri pe cei doi muncitori, în fostul său apartament, doar una dintre victime a vorbit cu operatorul. Aceasta era foarte speriată, iar teama este posibil să fi fost amplificată de faptul că unul dintre cei doi indivizi era deja omorât.

”Există o diferență de timp. Nu aș putea preciza acum! E posibil ca unul dintre ei să se fi stins acolo, după primele lovituri din balcon”, a spus Alexandru Scurtu, șeful SIAS, la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: