Redactia.ro
Home » Monden » Gestul emoționant al Reginei Elisabeta în memoria Prințului Philip. Acesta ar fi împlinit astăzi 100 de ani

Gestul emoționant al Reginei Elisabeta în memoria Prințului Philip. Acesta ar fi împlinit astăzi 100 de ani

Prințul Philip, decedat în luna aprilie, ar fi împlinit, joi, 10 iunie, 100 de ani. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a făcut un gest emoționant în memoria celui care i-a fost soț.

Gestul emoționant al Reginei Elisabeta în memoria Prințului Philip. Acesta ar fi împlinit astăzi 100 de ani

Dacă ar mai fi trăit, Prințul Philip ar fi împlinit un secol de viață. Regina Elisabeta a II-a încă îl poartă în inimă și face gesturi emoționante în memoria fostului soț. Iată ce decizie a luat în privința unui trandafir roz!

După ce săptămâna trecută a primit cadou un trandafir roz care poartă numele Prințul Philip, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii (95 ani) a decis ca floarea să fie plantatată chiar în grădina Castelului Windsor. Aici, ea și Prințul Philip petreceau o mare parte din timp. Tot aici, Prințul Philip și-a dat ultima suflare.

Regina Elisabeta II a primit un trandafir creat in onoarea printului Philip. Evenimentul marcheaza 100 de ani de la nasterea Ducelui de Edinburgh VIDEO | Mobile

„A fost o încântare să-i dăruiesc Majestăţii sale Regina trandafirul ‘Ducele de Edinburgh’, pentru a marca ceea ce ar fi fost aniversarea a 100 de ani (a prinţului Philip) şi pentru a-i aminti de viaţa lui remarcabilă”, a declarat Keith Weed, preşedintele Societăţii Regale de Horticultură.

În ziua în care prințul Philip ar fi împlinit 100 de ani, Regina Elisabeta a plantat un trandafir cu numele său

Regina Elisabeta, despre prințul Philip:”A fost forţa mea în toţi aceşti ani”

Reamintim că Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani, pe 9 aprilie. Evenimentul a fost unul extrem de trist pentru Casa Regală. Într-un discurs din 1997, când sărbătorea nunta de aur cu prințul Philip, Regina Elisabeta îl caracteriza pe Ducele de Edinburgh:

„El (Prinţul Philip) a fost forţa mea în toţi aceşti ani. Iar eu şi toată familia, precum multe alte ţări, îi vom fi recunoscători pentru totdeauna. Mai mult decât ar fi îndrăznit să pretindă el vreodată, mai mult decât ne putem închipui”, spunea Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

În presa internațională, se speculează că Regina Elisabeta urmează să se retragă discret de la tron și-l va lăsa moștenitor pe fiul ei, prințului Charles. După acest demers, Regina s-ar prezenta la Palatul Buckingham doar două zile pe săptămână, pentru că vrea să evite locurile aglomerate.

Regina Elisabeta a II-a, scrisoare de adio lăsată pe sicriul soțului ei. Cum s-a semnat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: