Redactia.ro
Home » Știri » Gestul făcut de fiica Ivan Patzaichin, după moartea acestuia. Azi are loc înmormântarea

Gestul făcut de fiica Ivan Patzaichin, după moartea acestuia. Azi are loc înmormântarea

Gestul făcut de fiica Ivan Patzaichin, după moartea acestuia. Azi are loc înmormântarea

Fiica lui Ivan Patzaichin a făcut un gest emoționant după moartea tatăul său. Celebrul canoist român va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Bellu în Capitală. 

Gestul făcut de fiica Ivan Patzaichin, după moartea acestuia. Azi are loc înmormântarea

Ivona Beatrice este singurul copil al lui Ivan Ptazaichin, marele canoist român care a murit duminică. Aceasta a făcut un gest emoționant după pierderea tatălui ei. Sportivul olimpic avea o relație specială cu fiica sa, care acum a rămas cu o imensă durere în suflet.

În anul 1976, Ivan Patzaichin se căsătorea cu Georgiana, iubirea vieții lui, iar un an mai târziu avea să vină fiica lor, despre care legendarul canoist vorbea cu mare drag. ”Cel mai important moment din viața mea este nașterea fiicei mele, Ivona. Evident, sunt și momentele din carieră: cele cinci olimpiade, medaliile, victoriile obținute în numele țării mele”, spunea Ivan Patzaichin acum câțiva ani despre fiica lui, Ivona Beatrice.

Acum, la două zile de la moartea tătălui ei, Ivona a făcut un gest emoționant, mai ales că astăzi acesta este înmormântat. După pierderea tatălui ei a schimbat fotografia de profil de la Facebook cu una neagră, în semn de doliu.

Fiica lui Ivan Patzaichi, în lacrimi la căpătâiul tatălui: „A fost Ivan Inimă de Aur”

„Sper să rezist emoţiei şi să pot spune acum câteva cuvinte despre tatăl meu. În aceste zile am realizat că tata nu a fost iubit de multă lume, a fost iubit de toţi oamenii de pe pământ. Pentru mine, pentru mulţi, pentru toţi, tata a fost Ivan inimă de aur. Eu de multe ori îl mai necăjeam îl atenţionam că e prea bun. Când mânca şi îşi ducea furculiţa la gură, cineva îl ruga să facă o poză. De fiecare dată lăsa furculiţa plin înapoi, se ridica şi zâmbea. Acesta era tatăl meu. Nu-i plăacea să vadă pe nimeni trist. A iubit oamenii, sportul, teatrul, animalele iar pe mine şi pe mama ne-a adorat.”, a spus Ivona Beatrice.

Ivan Patzaichin a murit duminică, 5 septembrie, la vârsta de 71 de ani, la Spitalul Elias din București, după o îndelungă suferință. Plecarea spre Cimitirul Bellu are loc începând cu ora 14:00, pe traseul: Dinamo – Șos. Ștefan cel Mare – Calea Dorobanților – Bd. Dacia – Piața Romană – Bd. Magheru – Bd. Dimitrie Cantemir – Calea Șerban Vodă – Piața Eroii Revoluției – Cimitirul Bellu.

”Funeraliile cu onoruri militare se vor desfășura marți, la ora 13.00, la Clubul Sportiv Dinamo și vor fi urmate de slujba de înmormântare la Cimitirul Bellu”, a anunțat familia lui legendarului canoist.

Ultimul mesaj al lui Ivan Patzaichin

Fostul mare sportiv s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani, fiind răpus de o boală gravă. În urmă cu trei zile, jurnalistul Gabi Safta, de la FRF, a fost ultimul om al presei care a vorbit cu Patzaichin.

Cei doi au vorbit pe 1 august, când marele sportiv și-a cerut scuze pentru că nu a răspuns la telefon, menționând că se află în spital pentru investigații. Ulterior, jurnalistul a revenit cu un mesaj pentru a se asigura că Ivan Patzaichin se simte bine. Gabi Safta a postat pe rețelele de socializare ultima conversație pe care a avut-o cu fostul sportiv. De asemena, jurnalistul a scris și un text emoționant.

”Ca om care iubește sportul până la epuizare, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a oferit șansă de a fi prieten cu trei dintre cei mai mari sportivi ai României, Leonard Doroftei, Gica Hagi și Ivan Patzaichin. Sigur, sunt mulți alti uriași sportivi ai acestei țări. Chiar zilele trecute mă gândeam că Leonard, Gica și Ivan au destule în comun: bunul simț, modestia, bunătatea, sinceritatea, forță și dorință permanentă de a rămâne lângă sport. Pentru a-i ajuta pe cei care veneau din urmă și care încercau să ajungă la nivelul lor. După fiecare interviu pe care-l realizam cu Ivan, cam odată la două sau trei luni, îmi mulțumea pentru că-l sun. El îmi mulțumea mie…Luna trecuta, după ce l-am sunat de câteva ori și nu-mi răspundea, mi-am permis să-l deranjez cu un mesaj să-l întreb ce se întâmplă Nu se mai întâmplase vreodată să nu-mi răspundă. O făcea chiar dacă era în ședințe. Vorbea în șoaptă, își cerea scuze și mă ruga să aștept că mă suna el.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: