Redactia.ro
Home » Știri » Gestul impresionant al lui David Beckham. Și-a cedat conturile de social media unui medic pentru a ajuta Ucraina

Gestul impresionant al lui David Beckham. Și-a cedat conturile de social media unui medic pentru a ajuta Ucraina

David Beckham a făcut un gest impresionant pentru a ajuta Ucraina. Fostul fotbalist englez, preşedinte şi coproprietar al clubului Inter Miami FC, și-a cedat contul de Instagram și cel de Facebook. Paginile lui Beckham îi revin acum unui medic din Ucraina care lucrează în condiţii de război în oraşul Harkov.

David Beckham și-a cedat conturile de Instagram și Facebook pentru a ajuta ucrainenii să strângă donații

Fostul jucător la Manchester United, Real Madrid şi AC Milan a arătat ce înseamnă solidaritatea în plin război. David Beckham a postat un videoclip prin care le-a transmis fanilor că își cedează pagina de Instagram și cea de Facebook unui medic. Totul, pentru a strânge donații care să ajute ucrainenii.

„Astăzi îmi predau canalele sociale Irynei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkov, Ucraina unde ajută mamele să nască. Mergeți la poveștile mele pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Iryna și lucrătorii din sănătate ca ea o fac pentru a salva vieți în Ucraina”, a scris David Beckham lângă clipul video postat pe Instagram și pe Facebook.

Clipul de rămas bun postat de David Beckham, aici.

Medicul care postează de pe paginile lui Beckham lucrează 24 ore din 24

Irina, şeful centrului regional prenatal, a postat deja pe contul lui Beckham, la secțiunea „Story” mai multe videoclipuri şi imagini în care arată cum îi tratează pe cei în suferință. În filmările postate de medic, urmăritorii lui Beckham au putut vedea subsolul în care femeile însărcinate şi proaspetele mămici au fost evacuate în primele zile ale invaziei.

”Noi ne riscăm probabil vieţile, dar nu ne gândim la asta deloc. Ne place munca noastră”, a spus ea în timp ce evidenția motivul pentru care lucrează atât de mult.

Împreună cu soția sa, David Beckham a donat deja 1,3 milioane de dolari

David Beckham și soția sa Victoria împreună cu UNICEF au inițiat o strângere de fonduri, pentru a ajuta ucrainenii afectați de război. Prima contribuție a cuplului care s-a ridicat la 1 milion de lire sterline (1,3 milioane de dolari).

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: