Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gestul incredibil al unui polițist față de o șoferiță. Momentul a devenit viral

Gestul incredibil al unui polițist față de o șoferiță. Momentul a devenit viral

GALERIE FOTO (2)

Un polițist a uimit-o pe o șoferiță, în trafic! Omul legii i-a cerut să oprească mașina și să se legitimeze. Ce a urmat după întrece orice imaginație! Femeia l-a filmat pe bărbat, iar momentul a devenit viral.

Gestul incredibil al unui polițist față de o șoferiță. Momentul a devenit viral

Chy-Niece Thacker a avut parte de o zi pe care cu siguranță o va ține minte tot restul vieții. În timp ce se afla la volanul mașinii, a fost oprită de un polițist de la care se aștepta să primească o amendă usturătoare. Nu a fost nici pe departe așa, căci omul legii a făcut un gest uluitor, potrivit Daily Mail.

De cum i-a observat mașina, ofțerul, pe nume Jenkins, a văzut că autoturismul are două stopuri de frână stricate. Astfel, i-a făcut semn lui Chy-Niece Thacker să oprească. S-a apropia de ea, i-a cerut actul de indentitate și să deschisă portbagajul. Speriată, șoferița s-a conformat ordinului acestuia, dar a deschis și telefonul și a început să-l filmeze. Chy se aștepta la ceva grav, deoarece nu credea că mai avea probleme cu frâna, mai ales că în urmă cu o lună de zile a rezolvat situația. Ba chiar a scos din buzunar și o sumă uriașă, de 600 de dolari.

Mașina șoferiței, reparată de polițist

Se pare că șoferița a plătit degeaba cei 600 de dolari. Polițistul a descoperit să stopurile de frână erau de-a dreptul stricate și i le-a reparat el. De aceea i-a cerut și să deschisă portbagajul. Ulterio, Chy și-a dat seama că omul legii a avut dreptate, deoarece frâna îi mergea mult mai bine ca după ce și-a dus mașina la service. A răsuflat ușurată că nu i s-a întâmplat nimic grav, după cum se aștepta și că nu a primit nici amendă. I-a mulțumit ofițerului și și-a continuat drumul mai departe.

Totuși, uluită de ceea ce i s-a întâmplat, nu a putut trece cu vederea oricum gestul bărbatului. De cum a ajuns acasă, Chy a postat pe rețelele de socializare filmarea. Mulți internauți au fost și ei suprinși de ajutorul acordat de Jenkins și i-au lăudat fapta, asemeni șoferiței.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: