Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gestul pe care l-a făcut un bărbat pentru iubita lui grasă! Femeia nu va uita niciodată acest lucru

Gestul pe care l-a făcut un bărbat pentru iubita lui grasă! Femeia nu va uita niciodată acest lucru

Gestul pe care l-a făcut un bărbat pentru iubita lui grasă! Femeia nu va uita niciodată acest lucru

Un bărbat a făcut un gest emoționant pentru soția lui care avea mai multe kilograme în plus. Mesajul acestuia a uimi-o pe femeie. 

Gestul pe care l-a făcut un bărbat pentru iubita lui grasă

Uneori, soții dovedesc că-și iubesc soțiile cu adevărat prin gesturi care sunt aparent banale, dar care contează enorm. Este și cazul lui Robbie Tripp, un bărbat care a fost deranjat de faptul că soția lui are cu mult peste greutatea ideală.

Acesta a decis să îi scrie acesteia o scrisoare de dragoste pe care a postat-o pe contul lui de Instagram pentru a fi văzută de toți cei care o criticau pe aceasta.

Scrisoarea de dragoste a lui Robbie a devenit virală pe Instagram, unde a strâns aproape 40.000 de aprecieri ale internaților și aproape 4.500 de comentarii pozitive.

 ”O femeie adevărată nu e manechin în bikini sau vedetă de cinema”

”Iubesc această femei și trupul ei cu forme. În adolescență, prietenii mei făceau deseori mișto de mine pentru că eram atras de fete mai plinuțe, cele care erau scunde și cu forme, fete pe care alți băieți le numeau ”grase”. După ce am devenit bărbat și am început să învăț ce înseamnă feminismul și felul în care mass-media marginelizează femeile prezentând anumite standarde de frumusețe (înaltă, slabă, zveltă) am realizat că mulți bărbați sunt păcăliți de această imagine falsă.

Pentru mine nu e nimic mai sexy decât această femeie de lângă mine: coapse groase, posterior mare, aripioare etc. Mărimea și formele ei nu o să apară niciodată pe coperta revistelor dar sunt permanent prezente în viața și inima mea.

Nu e nimic mai sexy pentru mine decât o femeie care are forme și e sigură pe ea. Această fată superbă care mi-a devenit soție e, pentru mine, ea mai frumoasă femeie. Băieți, nu mai luați în seamă ce spune lumea și gândiți-vă la ce vă doriți voi de fapt.

O femeie adevărată nu e starletă porno, manechin în bikini sau vedetă de cinema. Ea e reală. Are vergeturi pe coapse și gropițe pe posterior. Fetelor, să nu acceptați niciodată ideea că trebuie să vă încadrați în anumite tipare pentru a fi iubite și apreciate cu adevărat.

Cu siguranță există acolo undeva un bărbat care vă va aprecia exact pentru ceea ce sunteți și care vă va iubi atât de mult precum o iubesc eu pe Sarah a mea”, a scris bărbatul pe contul lui de Instagram, în această emoționantă scrisoare de dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: