Redactia.ro

Gheorghe Dincă, acuzat de un martor cheie că exploata minore

Gheorghe Dincă

Un bărbat care l-a cunoscut îndeaproape pe Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, face dezvăluiri incendiare despre el. Presupusul partener de afaceri al lui Dincă susține că acesta racola și exploata minore pentru mai multe „persoane importante”.

Martorul susține că l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă în 2001, la Caracal. Cei doi au colaborat pentru o perioadă de un an de zile. „Mă vedeam zilnic cu cercul lui de prieteni, iar Dincă venea ocazional. Contextul acesta m-a ajutat să-i cunosc forța de care dispune”, a declarat bărbatul la Antena 3.

Acesta a dezvăluit că „aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale”. „Îi vedeam adeseori (n.r. pe Dincă și pe clientul martorului, un apropiat al lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere, a subliniat martorul. „Era vorba de un interes financiar din partea fetelor nevinovate. Clientul meu avea o posibilitate financiară destul de bună”, a mai punctat martorul.

Potrivit acestuia, Gheorghe Dincă și partenerul său „rulau” mai multe fete pentru ei, pentru partenerii de afaceri, dar și pentru mai multe persoane importante cu care aveau legătură și de care depindeau. „Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului. Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”, a spus martorul.

Dincă era o persoană recalcitrantă

„Dincă la vremea aceea era un om mediocru. Văzând reportajul cu ceea ce s-a întâmplat acolo eu am rămas șocat. Era destul de recalcitrant atunci. Se certa cu oamenii, cu prietenii cu care ieșea. A trebuit de câteva ori să particip la niște discuții, la o masă. Avea cumva o modalitate de a nu se lăsa călcat în picioare, de a se impune în fața celorlalți”, a reiterat martorul.

Mătușa Alexandrei, legătură neștiută cu Dincă

Martorul a subliniat că ceea ce l-a șocat cel mai mult a fost un reportaj în care apare mătușa Alexandrei. „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. În condițiile contextului unor servicii sexuale contra cost”, a adăugat acesta.

Criminalul avea o inteligență sub medie

„Vorbea destul de puțin. Cred că mai degrabă avea o inteligență sub medie. Eram paralel cu se întâmplă acolo. Era un mod de viață pentru ei. La unele dintre mesele pe care le-am servit erau bucuroși că avuseseră parte de două fete. Erau bucuroși pentru că obținuseră ceva mai mult. Priveau toate aspecte ca un trofeu”, a detaliat martorul.

 

Loading...