Redactia.ro
Home » TV » Glume pe seama Mirelei Vaida, după ce a fost atacată în emisiune. Cum se amuză internauții

Glume pe seama Mirelei Vaida, după ce a fost atacată în emisiune. Cum se amuză internauții

GALERIE FOTO (10) Mirela Vaida, atacata de o femei dezbracata, in emisiune

Imediat după ce Mirela Vaida a fost atacată de o femeie dezbrăcată, în timpul emisiunii Acces Direct, în mediul online au apărut o mulțime de glume. Internauții au reprodus momentul ca pe o parodie.

Glume pe seama Mirelei Vaida, după ce a fost atacată în emisiune. Cum se amuză internauții

Momentul în care Mirela Vaida a fost atacată cu o cărămidă, chiar în timpul emisiunii, de o femeie goală, a stârnit nu doar șoc, ci și amuzamentul.  Pe Tik-Tok au apărut mai multe filmulețe, în care utilizatorii reproduc întâmplarea și provoacă râsul.

Celebra Anisia Gafton, de exemplu, și-a imaginat că este Mirela Vaida în timp ce urmează să încheie emisiunea și primește din senin o cărămidă în cap. Așa că, haideți să încheiem într-o notă veselă și în sloganul emisiunii. Cel fără de păcat să arunce primul cu….a…cărămida”, spune actrița în filmulețul de câteva secunde.

Mirela Vaida, atacată de un lunetist

Într-un alt filmuleț, Mirela Vaida apare ca fiind atacată de un lunetist, în loc de femeia dezbrăcată.

Mirela Vaida, atacată de o femeie îmbrăcată, cu doi bolovani

Iar într-un alt filmuleț de pe Tik-Tok, un utilizator o interpretează pe Mirela Vaida, în timp ce este atacată de o femeie îmbrăcată și care deschide o ușă, cu doi bolovani în mână. Pe fundal, a fost pus țipătul de spaimă al prezentatoarei. ”Eu sunt Mirela Vaida și voi urmăriți Acces Indirect” , a spus utilizatorul în timp ce o imita pe artistă.

A fost totul o regie?

Au existat speculații potrivit cărora ceea ce s-a întâmplat vineri seară, la Acces Direct, a fost o regie. Mirela Vaida neagă acest lucru și a precizat că nu dorește nimănui să treacă printr-un astfel de moment. Prezentatoarea a precizat că va veni, luni, cu noi informații despre femeia care a agresat-o. În acest weekend, a fost cu familia la munte, deoarece era deja totul planificat și nu mai putea fi amânat.

”Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii. Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a mai spus vedeta, vizibil afectată în continuare”, a declarat Mirela Vaida pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: