Redactia.ro
Home » Știri » Godină face praf Poliția Română: „Am ajuns să ne rugăm de infractori să respecte legea”

Godină face praf Poliția Română: „Am ajuns să ne rugăm de infractori să respecte legea”

Godină face praf Poliția Română

Polițistul Marian Godină, a postat un mesaj pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce șeful IGPR a recunoscut că s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu pentru a devansa înmormântarea liderului Emi Pian.

Acesta a criticat modul în care șefii Poliției au explicat motivul pentru care s-au întâlnit cu frații lui Emi Pian, cu o noapte înaintea înmormântării bărbatului în vârstă de 39 de ani.

Godină face praf Poliția Română: „Am ajuns să ne rugăm de infractori să respecte legea”

Marian Godină, polițist al Serviciului de Acțiuni Speciale a postat un mesaj critic pe Facebook după ce șefii Poliției Române au recunoscut că s-au întâlnit cu membrii clanului Duduianu și au explicat motivul pentru care au făcut acest lucru.

Joi seara, la sediul IGPR a avut loc o declarație de presă susținută de Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române și de Bogdan Despescu, secretar de stat, dar nu înainte de a întârzia 15 minute, având în vedere că aceasta era programată la ora 14.00.

Aceste 15 minute de întârziere, l-au enervat pe Marian Godiană, care a postat un mesaj critic pe blogul său la adresa Poliției Române.

“N-am înțeles niciodată de ce ora 14.00 nu e ora 14.00 și tot timpul se lasă așteptați, dar mie îmi denotă o lipsă de respect față de public(…) Între noi fie vorba, nu înțeleg de ce ar trebui să vii cu niște explicații simple despre ce ai făcut sau nu ai făcut și să ai nevoie să citești de pe foi. Mi se pare că e ca și cum te-ar întreba cineva cum a fost în concediu și ar trebui să ai nevoie de un discurs scris pentru asta, ”, a scris Marian Godină.

Marian Godină, deranjat de discursul șefului Poliției Române

Angajat al Serviciului de Acțiuni Speciale, Godină a criticat dur discursul șefului Poliției Române, Liviu Vasilescu.

“Ne-a explicat și domnul Vasilescu despre grija pe care o poartă cetățenilor și cum s-a acționat foarte bine pentru siguranța noastră. Din nou mi-a fost rușine. Despre ce siguranță să vorbești când te întâlnești cu interlopii ca să negociezi pacea??? […] De ce într-o țară lovită de pandemie, în care zeci de familii și-au îngropat morții fără să-i poată vedea, șefii Poliției se întâlnesc cu clanurile pentru a le îmbuna?”, a mai scris Godină pe blog.

Liviu Vasilescu a declarat ieri, în timpul declarației de presă că a făcut „un demers absolut legal”, pentru a clarifica situația. Reamintim că șeful Poliției Române, șeful Poliției Capitalei și șeful poliției sector 5 s-au întâlnit cu o zi înainte de inmormântarea liderului Emi Pian, cu frații acestuia. Imaginile în care apar toate aceste personaje au fost publicate în presă recent, motiv pentru care a declanșat numeroase reacții la adresa șefilor Poliției Române.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: