Redactia.ro
Home » Știri » Google Maps va indica semnalarea radarelor de poliție

Google Maps va indica semnalarea radarelor de poliție

Google Maps va indica semnalarea radarelor de poliție

Semnalarea radarelor de poliție. Aplicația Google Maps anunță că va permite în curând utilizatorilor să semnaleze radarele de poliție, la fel ca aplicația Waze. Acesta va indica informația cu ceilalți șoferi.

Google Maps va indica semnalarea radarelor de poliție

În urmă cu o săptămână, Google a anunțat că utilizatorii de aplicației Google Maps vor putea să indice radarele de poliție, accidente, trafic blocat, străzi închise sau obstacole pe traseu. Aplicația Waze, deținută tot de Google, îi supără pe oamenii legii pentru că le permite șoferilor să vadă locațiile agenților de poliție și locația radarelor.

Cel mai mare sediu de poliția din New York, a trimis o scrisoare către Google în care îi cere companiei să își retragă opțiunea din aplicația Waze. De asemenea, poliția din Los Angeles și Asociația Națională a Șerifilor au trimis scrisori asemănătoare.

Google Maps va raporta radarele de viteză

Aplicația Google Maps nu le va permite utilizatorilor să raporteze diferite tipuri de operațiuni ale poliției, ci doar radarele de viteză. Reprezentanții Google au declarat că acesra consideră că astfel va contribui la eforturile de a face drumurile mult mai sigure, iar semnalarea radarelor de poliție îi obligă pe șoferi să fie mai atenți și să conducă cu viteză mică.

Citeste si:Medic acuzat că ar fi bruscat un copil de cinci ani în timpul unui consult

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: