Redactia.ro
Home » Știri » Guvernul a acordat încă o zi liberă!

Guvernul a acordat încă o zi liberă!

Guvernul a acordat încă o zi liberă!

În urma şedinţei Executivului care s-a ținut miercuri, Guvernul a declarat ziua de 16 august ca fiind zi liberă pentru bugetari.

Ziua liberă acordată de Guvern se va recupera prin prelungirea orelor de muncă, până la cuantumul număruilui de ore de lucru aferente zilei libere.

„La propunerea Ministerului Muncii şi. Justiţiei Sociale, Guvernul a aprobat stabilirea zilei de 16 august 2019 ca zi liberă. Aşadar în ziua de 16 august 2019 angajaţii instituţiilor publice vor avea o zi liberă. Aceştia işi vor prelungii corespunzător timpul de lucru până la data de 31.8.2019 privind planificărilor stabilite”. A precizat Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei Executivului.

Guvernul a acordat încă o zi liberă!

Acesta a mai explicat că Ziua liberă acordată de. Guvern se va recupera prin prelungirea orelor de muncă, până la cuantumul număruilui de ore de lucru aferente zilei libere. Aceasta, până la sfârșitul lunii august.

„Data de 15 este deja zi libera declarată prin lege şi 16 cade vineri, 15 este joi şi s-a luat deciza să fie declarată zi liberă”, a mai completat purtătorul de cuvânt.

Acesta a mai spus și că bugetarii care prin natura postului lor, trebuie să asigure permanența nu vor beneficia de aceastăn zi liberă. De această zi liberă nu vor beneficia nici magistraţii care au termene stabilite în data respectivă.

Citește și: Bogdan Andone și-a dat demisia! “Nu eu decid cine intră pe teren”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: