Redactia.ro
Home » Știri » Guvernul mexican a prezentat oficial două „cadavre de extratereștri”. Ce au descoperit oamenii de știință când le-au analizat ADN-ul

Guvernul mexican a prezentat oficial două „cadavre de extratereștri”. Ce au descoperit oamenii de știință când le-au analizat ADN-ul

Guvernul mexican a prezentat oficial două "cadavre de extratereștri". Ce au descoperit oamenii de știință când le-au analizat ADN-ul

Anunțul care a șocat opinia publică! Guvernul mexican a prezentat acum în mod oficial două presupuse „cadavre de extratereștri”. Scenele au avut loc chiar în timpul unei ședințe politice în congres, care avea drept subiect principal de discuție fenomenele de acest tip.

Totul a început, de fapt, în anul 2017, atunci când au fost recuperate cele două cadavre din Cusco, Peru. Unul dintre ele ar avea 700 de ani vechime, în timp ce al doilea „cadavru de extraterestru” ar avea vechimea de 1.800 de ani și doar trei degete la fiecare mână.

Cum arată cele două „cadavre de extratereștri” din Mexic?

Jaime Maussan, jurnalist și ufolog, a fost prezent în congresul mexican. El a depus mărturie sub jurământ și a declarat că trupurile respective nu fac parte din lanțul biologic al evoluției speciei umane.

„Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră de pe Pământ. Nu sunt nici ființe găsite după prăbușirea unui OZN. Au fost găsite în mine, fiind fosilizate”, a declarat el, conform LADBible.

Maussan a mai menționat că specialiștii de la Universitatea Autonomă Națională din Mexic au reușit să obțină mostre de ADN și să le analizeze cu datarea prin radiații carbonice. Așa s-a descoperit că peste 30 la sută din ADN-ul acestor ființe este complet diferit față de orice formă de ADN de pe Terra cunoscut până acum de oamenii de știință.

Acest eveniment din Mexic vine la scurt timp după o ședință din congresul american, în care s-au analizat întâlnirile foștilor militari cu OZN-uri. Guvernul Statelor Unite ale Americii a adus în discuție acest subiect sensibil pentru a se lămuri ce anume se știe cu adevărat despre presupusele apariții ale extratereștrilor din ultimele decenii.

Fostul maior David Grusch a declarat în luna iulie a acestui an, în fața congresului, că Guvernul ar ascunde de public un program prin care recuperează OZN-uri pe care apoi le studiază, încercând să afle modul în care funcționează, dar și că liderii americani ar avea informații utile despre activitățile extraterestre de pe Terra încă din anii ’30. Cu toate acestea, Pentagonul neagă aceste acuzații.

„Nu am văzut sau descoperit nimic care să ne facă să credem că am observat niște obiecte de origine extraterestră. Orice sistem neautorizat care pătrunde în spațiul nostru aerian este privit ca o amenințare pentru siguranța națională”, a declarat Ronald Moultrie, Subsecretarul Apărării pentru Informații și Securitate din Statele Unite ale Americii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: