Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 16 august 2022. Visele devin realitate

Horoscop 16 august 2022. Visele devin realitate

Horoscop 16 august 2022 – Berbec

Luna își continuă călătoria prin semnul tău astăzi, dragă Berbec, împărtășind o conexiune dulce cu Soarele Leului, în timp ce te trezești din somn. Aceste vibrații te vor încuraja să investești în identitatea ta, reflectându-ți starea de spirit prin alegeri de stil spectaculoase, care îți sunt unice. Între timp, o conexiune dulce între Mercur și Uranus ar putea aduce recompense financiare în calea ta, mai ales dacă te-ai străduit mai mult decât ai făcut-o până acum la birou.

Horoscop 16 august 2022 -Taur

Ar trebui să te trezești odihnit și liniștit din punct de vedere emoțional în această dimineață, dragă Taur, datorită unei conexiuni dulci între Luna Berbecului și Soarele Leului. Din nefericire, atmosfera ar putea deveni puțin tensionată odată ce se instalează după-amiaza, iar Luna se află în cuadratură cu Pluton intens, ceea ce te-ar putea face să te simți prea sensibil la energia care te înconjoară. Cu toate acestea, un aspect de susținere între Mercur și Uranus te poate ajuta să te reconectezi cu forțele tale, depășind orice vibrații negative care te găsesc.

Horoscop 16 august 2022 – Gemeni

Vibrația se va simți încărcată electric în această dimineață, dragă Gemeni, deoarece Mercur împarte o conexiune dulce cu revoluționarul Uranus. Acest climat cosmic ar putea duce la momente de strălucire și la momente bruște de iluminare, așa că ar fi bine să aveți un jurnal la îndemână. Ferește-te de drame sau înșelăciuni în cercurile tale sociale în această după-amiază, când Luna Berbecului se va confrunta cu meditativul Pluton. Acest climat cosmic ar putea scoate la iveală ce este mai rău în ceilalți, dar încercați să nu mușcați momeala dacă cineva încearcă să vă forțeze.

Horoscop 16 august 2022 – Rac

Vei avea ocazia de a-ți ridica statutul profesional și financiar în această dimineață, dragă Rac, deoarece Luna Berbecului îi dă un sărut Soarelui Leu. Nu vă fie teamă să vă asumați meritele pentru munca pe care o faceți, deoarece a păși în lumina voastră ar putea aduce recompense monetare și noi titluri. Vești neașteptate ar putea ateriza pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, datorită unei conexiuni dulci între Mercur vorbăreț și Uranus imprevizibil. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să vă dea o mână de ajutor în a vă face noi prieteni, așa că încercați să nu vă feriți de oricine care începe o conversație cu dvs.

Horoscop 16 august 2022 – Leu

Te vei simți cald și plin de viață în această dimineață, dragă Leu, datorită unei conexiuni dulci între Luna Berbecului și Soare. Acest dans ceresc te va ajuta să adaptezi noi coduri filosofice, pe măsură ce universul te împinge să devii o versiune mai luminată a ta. Oportunități financiare neașteptate s-ar putea manifesta în cadrul vieții tale profesionale, deoarece Mercur îi dă un sărut revoluționarului Uranus, deși s-ar putea să fie nevoie să gândești în afara cutiei pentru a îmbrățișa pe deplin aceste vibrații de susținere. Vei observa o schimbare în această seară, când Luna va intra în Taur, punându-te într-o stare de spirit rezistentă.

Horoscop 16 august 2022 – Fecioară

Luna Berbecului împarte o conexiune dulce cu Soarele Leului în această dimineață, dragă Fecioară, inspirându-te să rupi tiparele nesănătoase și să te transformi într-o versiune mai evoluată a ta. Din nefericire, motivația de a te schimba ar putea fi de scurtă durată, deoarece Luna se află în cuadratură cu Pluton după-amiază. Acest impas ceresc te-ar putea determina să te lupți cu tine însuți, mai ales dacă începi să crezi că a merge înainte nu este posibil pentru tine. Din fericire, o conexiune de susținere între Mercur și Uranus te poate ajuta să învingi în orice moment al zilei.

Horoscop 16 august 2022 – Balanță

O energie cochetă ar putea apărea în această dimineață din cercul tău de prieteni sau din rețelele de socializare, dragă Balanță, deoarece Luna Berbecului îi dă un sărut Soarelui Leu. Folosește această energie pentru a fermeca pe oricine pe care ai pus ochii și cu siguranță vei face progrese în căutarea romantismului. Între timp, un aspect dulce între Mercur și Uranus te poate ajuta să te scuturi de orice durere care te apasă pe psihic, oferindu-ți șansa de a renunța la trecut, în timp ce te simți entuziasmat de viitor. Vei observa o schimbare atunci când Luna va intra în Taur în această seară, punându-te într-o dispoziție cu picioarele pe pământ.

Horoscop 16 august 2022 – Scorpion

Performanța ta la locul de muncă din această dimineață te va ajuta să strălucești la birou, dragă Scorpionule, datorită unei conexiuni dulci între Luna Berbec și Soarele Leu. Folosește această energie pentru a te freca la coate și pentru a-ți asuma conducerea în cadrul poziției tale, deoarece acest lucru te poate ajuta să-ți ridici statutul profesional. Între timp, o conexiune dulce între Mercur și Uranus ar putea dezvălui un admirator secret. Vei observa o schimbare în această seară când Luna intră în Taur, punându-te într-un spațiu de gândire armonios.

Horoscop 16 august 2022 – Săgetător

Universul îți va trimite semne de liniște în această dimineață, dragă Săgetătorule, datorită unei conexiuni dulci între Luna Berbecului și Soarele Leului. Progrese în cadrul proiectelor personale sau al ambițiilor tale profesionale se pot manifesta pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, datorită unei conexiuni dulci între Mercur și Uranus. Această energie iubește ideile unice și comportamentele curajoase, așa că nu vă fie teamă să vă împărtășiți gândurile sau să vă asumați câteva riscuri.

Horoscop 16 august 2022 – Capricorn

Nu-ți fie teamă să acționezi cu îndrăzneală în urmărirea obiectivelor tale astăzi, dragă Capricorn, deoarece Mercur și Uranus împart o conexiune dulce pe cer, aducându-ți sprijin. Din nefericire, ai putea da peste vibrații tensionate pe măsură ce după-amiaza se instalează, iar Luna în Berbec intră în cuadratură cu Pluton. Ferește-te de tulburările emoționale și de luptele pentru putere în acest moment, dar nu te teme să pui pe cineva la locul lui dacă simți că încearcă să-ți păteze reputația. Din fericire, vei avea o șansă de a te reculege pe măsură ce se lasă seara, iar Luna își face loc în Taur împământenit.

Horoscop 16 august 2022 – Vărsător

Declarațiile de dragoste sau angajamentele neașteptate ar putea să te dea peste cap pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, datorită unei conexiuni dulci între Mercur comunicativ și Uranus sălbatic. Din nefericire, temerile ar putea începe să se manifeste atunci când Luna intră în cuadratură cu Pluton, mai ales dacă nu ești sigur de ceea ce simți față de anumite persoane sau situații. Din fericire, veți avea o șansă de a vă împământeni și de a vă recăpăta claritatea emoțională în această seară, când Luna își face debutul în pământeanul Taur.

Horoscop 16 august 2022 – Pești

Fă-ți timp să investești în sănătatea și bunăstarea ta în această dimineață, dragă Pești, deoarece Luna Berbecului împarte o conexiune dulce cu Soarele Leului. O conexiune dulce între Mercur și Uranus te va pune într-o dispoziție deosebit de generoasă și pozitivă, așa că nu te abține când vine vorba de complimente și de susținerea oamenilor din jurul tău. Veți observa o schimbare în această seară, când Luna intră în Taur, inspirându-vă să vă transformați visele în realitate.

 

Sursa foto: marca.com
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: