Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 16 iulie 2020. Această zodie primește o moștenire consistentă

Horoscop 16 iulie 2020. Această zodie primește o moștenire consistentă

horoscop zilnic

Horoscop 16 iulie 2020. Zodiile au parte de o zi liniștitoare, în care multe situații se rezolvă. Acestea au suferit deja prea multă amânare, iar acum rezolvarea lor vine parcă dintr-o dată, spre bucuria mai multor zodii.

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Berbec

Nimic nu îți mai poate face pe plac, parcă nici tu nu vrei să mai conviețuiești cu tine! Încearcă să ai o zi de relaxare, destinată doar ție, uită de griji!

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Taur

Sfatul zilei de astăzi este: mai bine să ai mai puțini prieteni, care îți vor binele, decât mulți care te invidiază.

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Gemeni

Locul de muncă devine din ce în ce mai solicinat, iar șeful îți dă o sarcină aproape imposibilă, pe care nu știi dacă reușești să o termini la timp.

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Rac

Mergi pe o coardă subțire, ai grijă ce spui și mai ales cui alegi să îi spui. Vorbele sunt adevăratele arme, nu uita!

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Leu

Partenerul decide că este momentul să îți facă o surpriză, iar cum ție îți plac călătoriile, te va surprinde cu o escapadă romantică într-un city break.

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Fecioară

Partenerul tău vrea mai multă atenție din partea ta, iar acest lucru parcă nu îți convine. Totuși, ascultă vocea inimii și fii alături de cel care și-a fost alături până acum, indiferent de greutăți.

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Balanță

Nativii acestei zodii nu mai au parte de echilibru, deși sunt acea zodie din horoscop care ar trebui să fie caracterizată de armonie. Interiorizează-ți gândurile, fii mai atent la ce îți spune instinctul, el nu minte.

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Scorpion

Ești copleșit de sarcinile de la job, dar nu te lași mai prejos. Vrei să ții pasul, dar poate ar trebui să iei în calcul lucrul în echipă.

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Săgetător

Primești un telefon care îți face ziua mai bună. Un prieten din copilărie te regăsește, iar acest lucru te bucură nespus.

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Capricorn

Vei avea parte, în sfârșit, de acea apreciere din partea partenerului tău de viață, care simți că ți-a tot lipsit. Acum îți arată cât de mult te iubește.

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Vărsător

Ai multe pe cap și ai uitat să mai fii așa amabil. În toată vâltoarea evenimentelor, parcă ai uitat să mai fii atent cu ceilalți.

Horoscop 16 iulie 2020 pentru Pești

O situație din trecut se rezolvă acum, pe neașteptate. Poate fi vorba de o moștenire ce și se cuvenea și o vei primi acum.

Loading...