Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop de weekend 2 – 3 februarie 2018. Zodia cu noroc la bani

Horoscop de weekend 2 – 3 februarie 2018. Zodia cu noroc la bani

Horoscop de weekend 2 - 3 februarie 2018. Zodia cu noroc la bani

Horoscop de weekend 2 – 3 februarie 2018. Iată ce se va întâmpla cu zodiile în acest final de săptămână. Care vor fi nativii cei mai norocoşi şi cine ar putea primi bani.

Iată horoscopul pentru zilele de 2 şi 3 februarie!

Berbec: Şansa îţi surâde în acest final de săptămână şi vei avea parte de 2 zile foarte liniştite. Sâmbătă ai putea avea şansa de a te reîntâlni cu o mai veche cunoştinţă şi să depănaţi amintiri.

Duminică, o discuţie cu o rudă te ajută să găseşti răspunsul la o problemă care îţi dădea bătăi de cap de ceva vreme.

Taur: Ziua de sîmbătă va fi ceva mai aglomerată pentru tine, întrucât s-au adunat multe treburi pe care trebuie să le rezolvi cât mai rapid.

Din fericire, duminică vei avea ocazia să te linişteşti şi să îţi încarci bateriile pentru o nouă săptămână, plină de neprevăzut.

Citeşte şi: Monica Pop e de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate la 65 de ani

Gemenii primesc o vizită supriză

Gemeni: Pe 2 februarie s-ar putea să primeşti o vizită neaşteptată, însă musafirul pe care îl primeşti nu prea te bucură, iar lucrurile pe care ţi le transmite nu fac decât să te indispună.

Duminică, ai putea ieşi în oraş cu persoana iubită sau cu prietenii. Câteva momente de relaxare în compania celor dragi ţi-ar prinde de minune.

Rac: Lasă pentru un moment grijile legate de viitor şi bucură-te de ce ai în prezent. Petrece timp de calitate alături de familie şi vei vedea că totul va fi mai bine.

Ai două zile la dispoziţie pentru a te bucura de viaţă şi de linişte. Ar fi păcat să le ratezi şi să te laşi copleşit de griji.

Leu: Acest weekend ar putea să îţi provoace neplăceri, mai ales din punct de vedere al sănătăţii. Te simţi obosit, fără chef şi te-ar putea paşte o viroză.

Dacă ai probleme medicale mai vechi, acestea chiar s-ar putea acutiza, deci ar fi bine să consulţi un doctor dacă vezi că şi săptămâna viitoare întâmpini dificultăţi.

Citeşte şi: Brigitte Sfăt, ameninţată cu judecata! Sora Claudiei Pavel a răbufnit

Horoscop de weekend 2 – 3 februarie 2018 – Bani pentru Fecioare

Fecioară: Sâmbătă, ai putea primi o sumă de bani la care nu te aşteptai, dar care este mai mult decât binevenită în această perioadă.

Duminică, te-ai putea gândi că ar fi bine ca până la finalul lunii să îţi faci timp pentru o mică escapadă, undeva departe de agitaţia de zi cu zi.

Balanţă: Un sfârşit de săptămână în care te gândeşti doar la distracţie. Vrei doar să te simţi bine şi să te bucuri de momente preţioase în compania celor pe care îi iubeşti.

Scorpion: Preocuparea principală pentru tine sâmbătă sunt banii. Ai putea avea o discuţie cu cineva care să îţi propună un proiect interesant, care ţi-ar putea aduce câştiguri frumuşele pe viitor.

Duminică, este o zi în care ar fi bine să petreci cât mai mult timp cu persoana iubită.

Săgetător: Ai putea avea parte de o surpriză din partea unui membru al familiei, sâmbătă. Poate fi vorba de o nuntă sau de un copil. Vestea te va bucura.

În ceea ce priveşte ziua de 3 februarie, vei avea şansa de a face unele cumpărături pe care le-ai tot amânat până acum.

Citeşte şi: Schimbare mare în televiziunea românească! Tocmai s-a aflat

Horoscop de weekend 2 – 3 februarie 2018: Planurile Capricornilor sunt date peste cap

Capricorn: În acest final de săptămână, planurile tale ar putea să fie date peste cap de o veste primită de la o rudă, care trece prin momente mai puţin bune. Ar fi bine să încerci să o ajuţi aşa cum poţi.

Vărsător: Două zile foarte diferite pentru tine. Sâmbătă, te simţi cumva copleşti de griji şi nu vezi nicio ieşire rezonabilă din situaţia în care te afli în aceste momente.

Duminică, cineva apropiat te încurajează şi reuşeşte să îţi insufle starea aceea de optimism de care chiar aveai nevoie.

Peşti: Pentru cei născuţi în această zodie, acest weekend va fi unul fără prea multe probleme. Unii pot alege să facă o mică escapadă la munte, în timp ce alţii şi-ar putea vizita rudele.

Citeşte şi: Demisie surprinză în PSD! Deputatul a anunţat la ce partid merge

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: