Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop de weekend 9-10 martie 2019. Două zile relaxante

Horoscop de weekend 9-10 martie 2019. Două zile relaxante

Din horoscopul de weekend 9-10 martie 2019 vei afla ce pregătesc astrele pentru zodia ta în următoarele 2 zile.

Berbec

Vei avea un weekend dificil. Încăpățânarea ta nu va mai fi suportată de cei din jur. Drept urmare îi vei îndepărta de lângă tine, așa că te sfătuim, să fii atent la atitudinea ta.

Taur

După o săptămână în care te-ai ocupat ca toate lucrurile să fie perfecte, trebuie să ai grijă și de tine. Poți începe cu o plimbare într-un loc drag ție și apoi te poți aștepta la o surpriză din partea partenerului pentru că o meriți.

Gemeni

Pentru cei din zodia Gemeni urmează niște zile foarte liniște, cu multă relaxare, cu cei dragi alături pentru că au nevoie să se adune după această perioadă aglomerată care tocmai s-a încheiat.

Rac

Racii vor munci în prima parte a weekendului, dar nu va fi o problemă pentru că nu vor fi singuri și nu li se va părea ceva foarte greu. Apoi vor avea șansa să meargă în ospeție să se distreze cu prietenii.

Leu

Pentru tine urmează desigur o ieșire cel puțin din afara orașului, dacă nu chiar din afara țării, mai ales că vei merge cu persoana iubită. Pentru cei care sunt singuri urmează nopți cu multă muzică și distracție.

Află ce pregătesc astrele pentru tine în weekendul 9-10 martie

Fecioară

În ziele următoare va fi nevoie să ai grijă mai ales la sănătatea ta pentru a te putea bucura cu adevărat de ceea te așteaptă. Vei petrece un weekend de pomină alături de cei dragi.

Balanță

La sfârșitul acestei săptămâni va fi nevoie să îți asumi rolul unei zâne bune și să îi ajuți pe cei care îți vor cere ajutorul. Vestea bună este că roata se va întoarce foarte repede.

Scorpion

Scorpionii vor avea ocazia să petreacă niște zile singuri, dar acesta nu va fi un lucruri negativ. Așa vor reuși să-și pună ordine în gânduri și să își facă planurile pentru perioada următoare.

Săgetător

În aceste zile vei petrece alături de cei dragi, dar tot cu ei vei și munci. nu uita că toată lumea se va baza pe tine în ambele cazuri. Fii atent la modul în care îți gestionezi banii.

Capricorn

Astăzi vei primi o veste care te va nemulțumi și din cauza căreia riști să îți strici și următoarele zile. Acest lucru depinde doar de tine. Încearcă să nu pui la suflet tot ce auzi.

Vărsător

Încearcă să te deconectezi de la sarcinile tale zilnice. Ieși în oraș, întâlnește-te cu cineva drag, uită de toate gândurile care te frământă în mod constant. Ai și tu dreptul la o zi de relaxare.

Pești

Ai nevoie de o zi pe care să o petreci doar în compania oamenilor pe care-i placi cu adevărat. Puteți merge undeva să hbucurați de liniște sau din contra, să vă distrați până în zori. Recomandarea este să nu faceți excese.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: