Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop rune 16-22 august. Ce zodie va avea mari câștiguri

Horoscop rune 16-22 august. Ce zodie va avea mari câștiguri

GALERIE FOTO (2) Horoscop rune pentru săptămâna 19 - 25 iulie 2021. Mihai Voropchievici anunță o perioadă de vis pentru trei zodii

Mihai Voropchievici spune ferm ce zodie va avea noroc toată săptămâna.

El anunță că urmează o săptămână cu multe reușite, dar și cu multe neplăceri.

Privind în ansamblu, majoritatea zodiilor vor avea câteva zile foarte bune.

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Horoscop rune 16-22 august: Zodia norocoasă

Zodii
Zodiioroscop

Capricornii și peștii se bucură de succes pe toate planurile, liniște și relaxare.

BERBEC

Berbecii sunt pe cale să facă o descoperire importantă și să aibă niște trăiri înălțătoare care le vor schimba percepția și viața. Este important pentru ei să aibă o atitudine potrivită schimbărilor care vor apărea și să se raporteze corespunzător la modificările din viața lor. Berbecii au parte de un adevăr care le va lumina viața.

TAUR

Taurii vor avea parte de o săptămână agitată, cu multă comunicare, dar și cu ceva haos. Pentru ei va fi dificil să comunice atât de mult, dar lucrurile se vor așeza în cele din urmă.

GEMENI

Gemenii nu prea știu ce li se întâmplă săptămâna asta și nu vor să discute cu nimeni. Au nevoie de puțină singurătate și liniște, acestea fiind două lucruri benefice pentru ei în momentul de față. Își vor încărca bateriile cu forță divină.

RAC

Racii trebuie să schimbe tactica în problemele din viața lor care îi preocupă. Această schimbare de percepție le va aduce numai lucruri bune.

LEU

Leii au parte de conflicte și simt nevoia să se certe în această săptămână. Energia lor va fi concentrată în certuri cu diferiți oameni, dar astrele îi sfătuiesc să se calmeze și să se concentreze pe lucruri mai spirituale.

FECIOARĂ

Fecioarele își caută neîncetat echilibrul interior. Soluția este să se relaxeze și să înțeleagă că totul vine la timpul potrivit. Nu trebuie să se mai îngrijoreze cu privire la sănătatea altor persoane.

BALANȚĂ

Balanțele au parte de o săptămână tumultoasă, plină de situații dificile. Tendința este către ceartă. dar lucrurile se vor rezolva de la sine.

SCORPION

Scorpionii sunt în așteptarea unei schimbări importante, iar pentru asta o să trebuiască să amâne călătoriile.  În primele două-trei zile din săptămână vor avea parte de o surpriză și vor fi lăsați să aprecieze dacă aceasta este de bun augur sau nu, în funcție de cum vor percepe schimbarea.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt agitați în această săptămână și orice vorbă îi poate face să explodeze. Este mai bine să stați departe de această zodie în săptămâna în curs, pentru că orice lucru minor aruncat la voia întâmplării îi poate face să izbucnească, sunt foarte sensibili.

CAPRICORN

Capricornii au o săptămână excelentă. Au parte de câștiguri pe toate planurile și le merge totul perfect.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt îndrăgostiți și au fluturași în stomac. Nu sunt hotărâți dacă vor ceva serios sau doar o aventură. Este o săptămână frumoasă și pentru ei.

PEȘTI

Peștii vor primi un cadou frumos de la cineva care se gândește la ei. Au parte de bucurii pe toate planurile și vor avea o săptămână minunată.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: