Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop rune pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021. Mihai Voropchievici anunță o perioadă de vis pentru trei zodii

Horoscop rune pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021. Mihai Voropchievici anunță o perioadă de vis pentru trei zodii

Horoscop rune pentru săptămâna 19 - 25 iulie 2021. Mihai Voropchievici anunță o perioadă de vis pentru trei zodii

Horoscop rune pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021. Mihai Voropchievici, cunoscutul numerolog, prezintă horoscopul runelor pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021. Trei zodii vor avea o perioadă de vis. 

Horoscop rune pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021. Mihai Voropchievici anunță o perioadă de vis pentru trei zodii

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați numerologi din România, iar încrederea oamenilor în el l-au făcut să fie foarte precis în previziuni astrologice. Astfel că, pentru perioada 19-25 iulie, acesta a vorbit despre horoscopul runelor pentru toate zodiile.

Horoscopul runelor din săptămâna 19 – 25 iulie 2021 arată că va fi o perioadă mai mult decât fericită pentru mai multe zodii, care vor avea parte de împliniri pe plan amoros sau chiar de câștiguri financiare.

Berbec – Berbecii vor afla un adevăr important care le poate schimba viața pentru totdeauna. Acesta este un efect al lucrurilor pe care le-au făcut până acum și care se va întoarce la ei.

Taur – Taurii sunt foarte misterioși în această săptămână și chiar mai tăcuți decât de obicei. Este important să cauți răspunsurile acolo unde consideri și simți tu că sunt, iar toate aceste gânduri se vor rezolva cât de curând.

Gemeni – Gemenii sunt puși pe conflicte în această săptămână, potrivit horoscopului runelor prezentat de Mihai Voropchievici pentru Antena 3. Aceștia trebuie să aibă răbdare atât cu ei înșiși, dar și cu ceilalți, pentru ca totul să fie bine.

Rac – Racii vor avea multe schimbări majore, dar din fericire este vorba despre lucruri bune, cu efecte benefice pentru viața lor.

Leu – Leii pot găsi rezolvări la problemele lor alături de familie și de prieteni. Trebuie să acționeze scurt și la obiect, însă totul se va rezolva pentru ei. Acești nativi sunt cunoscuți pentru faptul că nu pun preț pe probleme.

Fecioară – Potrivit horoscopului runelor prezentat de la Mihai Voropchievici, Fecioarele vor avea loc schimbări importante în sfera domestică. Nu este vorba neapărat de unele rele.

Horoscop rune pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021. Scorpionii vor face o schimbare importantă

Balanță – Balanțele trebuie să fie puternice pentru că au parte de o săptămână în care trebuie să strângă din dinți și să treacă pentru problemele care apar.

Scorpion – Scorpionii se vor muta sau chiar își vor schimba jobul. Este o schimbare importantă, poate chiar să le schimbați pe amândouă.

Săgetător – Cineva se gândește la tine și poți chiar primi un cadou. Persoana ta iubită vrea să repare niște greșeli pe care le-a făcut și tocmai de aceea încearcă să te împace cu daruri.

Capricorn – Vești bune pentru Capricorn. Acesti nativi ar putea primi un cadou sau o sumă de bani, poate chiar să câștigi la vreun joc de noroc.

Vărsător – Trebuie să vă consolidați poziția pe toate planurile, și în familie, și la serviciu, și în societate. Ați stat în umbră până acum și e momentul să străluciți.

Pești – Ați avut mai multe zile grele, dar de acum lăsați totul în urmă, pentru că se anunță o săptămână de vis. Treceți peste toate aceste obstacole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: