Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi a fost diagnosticat cu COVID-19. „Tricolorul” a intrat în izolare

Ianis Hagi a fost diagnosticat cu COVID-19. „Tricolorul” a intrat în izolare

Ianis Hagi a fost diagnosticat cu COVID-19.

Ianis Hagi a fost diagnosticat cu COVID-19. Fiul lui Hagi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus înaintea meciului România-Macedonia de Nord. Ianis a primit diagnosticul marți, la Skopje, iar acum se află izolare. Ce simptome a avut tânărul fotbalist?

Ianis Hagi a fost diagnosticat cu COVID-19. „Tricolorul” a intrat în izolare

Ianis Hagi a fost diagnosticat cu COVID-19. Fiul lui Gică Hagi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că Ianis Hagi a fost diagnosticat cu COVID-19, la un test efectuat, marți, la Skopje, acolo unde România va juca, miercuri, meciul cu Macedonia de Nord din preliminariile CM 2022. „Ianis Hagi, în urma unor uşoare simptome, a fost testat pozitiv la Skopje. Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat uşoare dureri de cap în cantonamentul naţionalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naţionalei iar rezultatul este pozitiv. ‘Tricolorul’ a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acţiuni a naţionalei, Ianis efectuase 5 teste Covid, toate cu rezultat negativ”, a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Potrivit reprezentanților FRF, Ianis nu a prezentat simptome specifice virusului, iar colegii săi, Răzvan Marin, Alexandru Cicăldău și Dragoș Nedelcu au fost testați, iar rezultatele au ieșit negative. „Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu au efectuat şi ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toţi trei. Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situaţie un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat şi o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, se mai precizează pe site-ul citat.

Ianis Hagi este al doilea jucător al echipei naționale testat pozitiv la COVID-19 în ultimele zile. În urmă cu câteva zile, Dorin Rotariu a fost și el testat pozitiv cu noul virus, înainte de meciul cu Liechtenstein de la București. Miercuri, la ora 21.45, echipa națională a României va juca, pe Tose Proeski Arena din Skopje, selecționata Macedoniei de Nord. România a învins Islanda cu 2-0, la Reykjavik, și Liechtensteinm cu 2-0, la București. Echipa antrenată de Mirel Rădoi se află pe locul al treilea în clasamentul grupei, devansând Macedonia de Nord.

Unde s-a infectat Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost plasat în izolare, iar presa din Scoția este de părere că fotbalistul ar fi contactat virusul la Rangers. În urmă cu două săptămâni, fotbaliștii James Travernier, Calvin Bassey, Scott Wright și Ryan Kent au lipsit din lot, iar secundul Gary McAllister a preluat temporar conducerea tehnică a echipei. Campioana Scoției a recunoscut că mai multe persoane din interiorul clubului au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, fără să precizeze câți jucători au fost în această situație.

Ianis Hagi nu va participa la meciul cu Macedonia de Nord și va rămâne în izolare. Fiul lui Gică Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până marți la această acțiune a naționalei. Potrivit legislației din Macedonia de Nord, cei care s-au testat pozitiv trebuie să se izoleze cel puțin 10 zile după rezultat, dacă sunt asimptomatici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: