Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi a plecat de la Viitorul!

Ianis Hagi a plecat de la Viitorul!

Ianis Hagi a plecat de la Viitorul!

Preşedintele clubului Viitorul, Gică Popescu, a dezvăluit că Ianis Hagi este deja plecat de la gruparea constănţeană. Urmează ca transferul său la o altă echipă să se facă zilele următoare.

„Ianis e foarte aproape de a semna un contract în străinătate. El e 100% plecat de la noi de la club. Rămâne să aleagă care din ofertele numeroase venite pe adresa clubului o va alege. Alegerea îi aparţine pentru că de ea depinde viitorul lui.

Pentru Ianis nu e o alegere financiară, pentru că dacă ar fi fost o alegere financiară ar fi plecat de mult, oferte au fost la nivel foarte mare. Am fi putut face cel mai mare transfer din fotbalului românesc.

Ianis a ales să gândească foarte bine, să aleagă un proiect sportiv care să îl aibă pion principal şi să îi ofere posibilitatea să crească în continuare aşa cum a făcut-o la venirea de la Fiorentina la clubul nostru. Eu cred că în perioada următoare, foarte următoare, zilele următoare se va decide. Foarte curând. Cu siguranţă înaintea meciului cu Dinamo”, a declarat Gică Popescu.

Ianis Hagi a plecat de la Viitorul!

Întrebat dacă i-a oferit un sfat lui Ianis, Gică Popescu a spus: „Eu i-am dat. Nu pot să vă zic ce. Dar am fost uimit şi plăcut surprins de maturitatea lui Ianis din această perioadă, pentru că nu e uşor să faci faţă unor oferte financiare pe care Ianis le-a avut.

În momentul când ar fi acceptat una dintre oferte, viaţa lui ar fi fost rezolvată din punct de vedere financiar, dar el a preferat partea sportivă. Şi e de apreciat acest lucru. Un copil de 20 de ani alege partea sportivă şi nu cea financiară… Eu mi-aş dori ca viaţa să îl răsplătească pe Ianis pentru această alegere.

Doreşte foarte mult să continue progresul făcut de când s-a întors, să joace în echipa naţională, se devină unul din jucătorii importanţi ai echipei naţionale sau a noii echipe naţionale. Sper să aibă şi noroc pentru că până la urmă e chestie şi de noroc. Nu ştim ce îi va rezerva viitorul indiferent de echipa la care va merge”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: